Tgrt Haber
14 Haziran 2023 14:51 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 14:58

Bekir Bozdağ'ın yeni görevi belli oldu!

Yeni kabinede yer almayan eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti'nin TBMM Başkanvekili oldu. Partinin Meclis Başkanlık Divanı'nda yer alacak diğer isimleri de belirlendi.

Bekir Bozdağ'ın yeni görevi belli oldu!
AK Parti,Bekir Bozdağ,Meclis

Kritik seçimlerde 17. zaferini kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Partisi de Meclis'te çoğunluğu elde etti. Meclis'teki grup yönetimlerinin de belirlenmesinin ardından, aday olarak çıkardıkları Numan Kurtulmuş Meclis Başkanı seçildi. AK Parti grubu bugün basına kapalı olarak toplandı. Toplantıda partinin TBMM Başkanvekili, katip üyeleri ve idari amirleri belirlendi.

BOZDAĞ TBMM BAŞKANVEKİLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni Kabine'de kendisine yer bulamayan eksi Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, TBMM Başkanvekili oldu.

ALPAY ÖZALAN MECLİS İDARİ AMİRLİĞİ'NE

AK Parti Meclis İdari Amirleri, Urfa Milletvekili İbrahim Eyüpoğlu, İzmir Milletvekili Alpay Özalan ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan olarak belirlendi.

MECLİS KATİP ÜYELERİ DE BELLİ OLDU

AK Parti'nin Meclis Katip Üyeleri ise Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez, Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, Kütahya Milletvekili Adil Biçer, Mardin Milletvekili Muhammet Adak ve İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya old

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...