Tgrt Haber
10 Mart 2024 01:33 - Güncelleme : 10 Mart 2024 01:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın anons ettiği isim yuhalandı! Miting sonrası yaptığı paylaşım gündem oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfa mitinginde ismini anons ettiği AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu sahneye gelince vatandaşlar tarafından yuhalandı. Miting sonrası Delioğlu'nun yaptığı paylaşım ise gündem oldu.

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şanlıurfa'da düzenlenen mitinginde halka hitap etti. 70 bin kişinin yer aldığı mitingde Erdoğan "Sırf bizim seçim kaybetmemize çalışanlara rıza gösteremeyiz. Bizim gölgemizde yürüyüp bize çelme takmaya çalışanlar maalesef istismarda da sınır tanımıyorlar. En önemli meseleleri bile şahsi meseleleri yapmaktan çekinmiyorlar. Rabbim hepsini ıslah etsin" dedi.

YUHALANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını bitirdikten sonra AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'nu sahneye anons etti. Delioğlu, sahneye gelmesiyle birlikte vatandaşlar tarafından yuhalandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın anons ettiği isim yuhalandı! Miting sonrası yaptığı paylaşım gündem oldu - 1. Resim

MİTİNG SONRASI DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Vatandaşlar tarafından tepki gören Delioğlu, miting sonrası dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Kalabalığın görüntüsünü paylaşan Delioğlu, "Teşekkürler Şanlıurfa ! Yaptın yapacağını…" notunu düştü.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...