Tgrt Haber
18 Nisan 2024 13:53 - Güncelleme : 18 Nisan 2024 14:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kapımız açık' demişti! Özel'den yeni açıklama

Son dakika haberi... CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yüz yüze yapacağı görüşmeye ilişkin yeni bir açıklamada bulundu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün kabine toplantısının ardından gazetecilerin CHP lideri Özgür Özel ile yüz yüze görüşme yapıp yapmayacağına ilişkin sorusunu cevapladı. 

Özgür Özel'e kapısının her zaman açık olduğunu söyleyen Erdoğan, "Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz" demişti.

CHP lideri de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yüz yüze görüşmeye ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Erdoğan'dan görüşme için randevu isteyeceklerini belirten Özel, "Öyle kısa bir görüşme değil, uzun ve yapıcı olmasını ümit ettiğim, sonuçlar alacağımızı düşündüğüm bir görüşme..." dedi.

Özgür Özel şunları söyledi:

"Sayın Cumhurbaşkanı'ndan randevu isteyeceğiz. Bu görüşme bir nezaket ziyareti değil, onu bayramda telefonda yaptık. Bu ziyaret Türkiye'nin geleceğiyle ilgili, Türkiye ekonomisinin yüzde 80'ine, nüfusunun yüzde 65'ine hizmet veren belediyelerin ve son seçimin birinci partisinin birinci partisi ile ikinci partisi ile yapacağı görüşmedir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kapımız açık' demişti! Özel'den yeni açıklama - 1. Resim

"GÖRÜŞMENİN UZUN VE YAPICI OLMASINI ÜMİT EDİYORUM"

Sayın Erdoğan da konuşacağımız konular olduğunu söylemiş. Benim de önemli gündemlerim olacak. Öyle kısa bir görüşme değil, uzun ve yapıcı olmasını ümit ettiğim, sonuçlar alacağımızı düşündüğüm bir görüşme...

ERDOĞAN İLE NE ZAMAN GÖRÜŞECEK?

O görüşme için parti içi kurullarla tüm temasları tamamlamam gerekiyor. Hatta önceki dönem genel başkanlarımızın fikirlerini alarak gideceğim. Çok gecikmez ama önümüzdeki hafta ya da diğer haftalarda tabii Sayın Erdoğan'ın da takvimine göre, onu özel kalemler halleder. Ondan sonrasını konuşuruz"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...