Tgrt Haber

İYİ Parti'de büyük çöküş!

21 Haziran 2018 16:24
İYİ Parti'de büyük çöküş!
iyiparti

Meral Akşener'in genel başkanlığını yaptığı İYİ Parti'den büyük bir kopuş yaşandı. Şimdiye kadar 6 il başkanı,17 ilçe başkanı, 7 milletvekili adayı, 12 kurucu üye, 1006 parti üyesi istifa etti.

Meral Akşener'in İYİ Parti'sinden kopmalar hızla devam ediyor. 24 Haziran seçimleri öncesi bugüne kadar 6 il başkanı,17 ilçe başkanı, 7 milletvekili adayı, 12 kurucu üye, 1006 parti üyesi istifa etti.

15 Temmuz darbesi öncesi, "15 Temmuz'da Başbakan olacağım" diyen, MHP'den kovulduktan ve ihraç edildikten sonra kendi partisini kurarak siyasi yaşamına devam eden Akşener her gün bir ayrılıkla karşılaşıyor.

DEMİRTAŞ'A DESTEK VERMİŞTİ

Şimdiye kadar kemik kadrosundan neredeyse kimse kalmayan Akşener'in kendi kurucu üyelerini bile vekil adayı yapmayarak zayıf bir lider görüntüsü vermesi, FETÖ hakkında tek bir kelime söylememesi ve terör örgütünün siyasi uzantısı partinin eski eş başkanı Demirtaş'ın cezaevinden çıkması gerektiğini söylemesi de kopmaların etkisini arttırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...