Tgrt Haber
09 May 2014 13:38

Kemal kılıçdaroğlu, Sarıgül'ün adamını gönderdi

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından parti yönetiminde yaptığı değişiklikle Adnan Keskin de koltuğunu kaybetti.

Kemal kılıçdaroğlu, Sarıgül'ün adamını gönderdi
mustafa sarıgül,chp lideri,kemal kılıçdaroğlu,30 mart yerel seçim,adnan keskin,

Yeni yönetimde dikkat çeken ayrıntı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mustafa Sarıgül'ün adaylığında etkin rol oynayan Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Adnan Keskin'in koltuğunu kaybetmesi oldu.
GÜRSEL TEKİN ENGELİ
Sarıgül ile yıldızı pek barışmayan ve İstanbul'a aday adayı olan Genel Başkan yardımcısı Gürsel Tekin ise partide 'Güçlü Genel Sekreterlik' formülünün tartışıldığı bir dönemde, Genel Sekreterlik görevine getirildi. Geçmişte '2. adam' olan bu görev, son yıllarda sembolik bir makama dönüştürülmüştü.
SARIGÜL'ÜN ADAMI GİTTİ
Adnan Keskin'in yerine eski Genel Sekreter Önder Sav döneminde yardımcılığını yapan Tekin Bingöl atandı. Cezaevleri ve insan hakları konusunda etkin çalışmaları olan Malatya milletvekili Veli Ağbaba yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcılığına getirildi. Bu görevi sürdüren Gökhan Günaydın ise devre dışı kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...