Tgrt Haber
04 Haziran 2023 06:37 - Güncelleme : 04 Haziran 2023 06:43

Külliye’deki günün çok konuşulan karesine Sinan Oğan cevap verdi!

2023 yılındaki seçimlerde ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan’ın Erdoğan’ın göreve başlama töreni sırasında Barzani, Aliyev ve NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile ilgili aynı karede fotoğraf vermesi sosyal medyada gündem oldu. Oğan Twitter hesabından yaptığı açıklamada bazı eleştirilere cevap verdi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Külliye’deki günün çok konuşulan karesine Sinan Oğan cevap verdi!
sinan oğan,kabine,yemin töreni

Seçim süreci tamamlandı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin ederek görevine başladı. Mazbatasını aldıktan sonra birçok ülkenin temsilcisi ve liderinin katıldığı törende açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında 2.turda destek kararı veren Sinan Oğan’a ayrı parantez açtı. Oğan’a teşekkür eden Erdoğan’ın jesti sosyal medyada çok konuşulan açıklamalardan biri oldu.

4’LÜ KARE GÜNDEM OLDU

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde çekilen bir kare ise gündem oldu. Sinan Oğan fotoğraf karesinde Barzani, Aliyev ve NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile bir arada görüldü. Sosyal medyada gündem olan o kare ve eleştirilere Sinan Oğan cevap verdi.

Külliye’deki günün çok konuşulan karesine Sinan Oğan cevap verdi!

“SENARYO YAZIYORSUNUZ”

İbrahim Özkan söz konusu fotoğrafı paylaşarak “Ülkücüyü kessen Barzani’yle yan yana gelmez. Plana sadık kalmış” ifadelerini kullandı. Oğan, Özkan’ın paylaşımına şu cevabı verdi:

“İbrahim bey merak ediyorum bunu cehaletten mi yazdınız, yoksa Belediye işlerinden arta kalan vakitlerde yarı zamanlı trollük mü yapıyorsunuz? Hiç uluslararası bir toplantıya katılmadın mı, hiç kokteyle katılmadın mı ömründe? Bu tür ortamlarda siz birisiyle konuşurken birileri gelir orada durur ve ya sizin konuştuğunuz kişi ile selamlaşır? O esnada orada bulunan fotoğrafçılar da fotoğraf çeker. Bunlar önceden planlanan görüşmeler değil ki… Senaryo yazıyorsunuz …”

https://twitter.com/DrSinanOgan/status/1665094406859284480

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...