Tgrt Haber
15 Mart 2024 18:10 - Güncelleme : 15 Mart 2024 20:17

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de: Hizmet edecek adaylar belirledik

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hakkari'de konuştu. Hakkari'ye yapılan hizmetlere vurgu yapan Erdoğan, Bölücü Terör Örgütü'nün (BTÖ) attıkları adımları sabote ettiğini söyledi. İşte Erdoğan'ın mitinginden öne çıkanlar...

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konuşma, Video

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Hakkari'de düzenlediği mitingde halka seslendi. İle yapılan yatırım ve hizmetlere dikkat çeken Erdoğan, Hakkari'ye hizmet edecek adaylar belirlediklerini ifade etti.

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de - 1. Resim

"BÖLÜCÜ ÖRGÜT ENGELLEMEYE ÇALIŞTI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar şöyle:

"Hakkarili kardeşlerimizi çok özlemiştik. Görüyoruz ki Hakkarili kardeşlerimiz de bizi özlemiş. Hakkari'ye gelmeden önce Van'ın misafiri olduk. Orada da bambaşka bir coşku vardı.

Doğu - Batı, Kuzey - Güney demeden ülkemizin dört bir köşesini dolaşıyoruz. 85 milyonun her bir ferdini samimiyetle bağrımıza basıyoruz. Eski Türkiye'de sizlerle beraber milletimizin her kesimi çeşitli mağduriyetler yaşadı. Bir avuç seçkin azınlık dışında çoğumuz ötekileştirildik. Haksızlığa ve hukuksuzluğa maruz bırakıldık. Attığımız her adımı ya CHP ya da bölücü terör örgütü engellemeye çalıştı. Nice badireyi aşarak bugünlere geldik.

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de - 2. Resim

31 Mart'ta esaslı bir ders vermenizi bekliyorum. Şehrimizin kaynaklarını terör örgütüne ve teröristlere aktarmak yerine sizin için kullanacak isimler belirledik. Hakkari, 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? 31 Mart'ta gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz? Bunun için seçim gününe kadar ana kademe, gençler, kadın kolları; kapı kapı dolaşmaya var mıyız?

Şehrimizin kaynaklarını terör örgütüne aktarmak yerine size hizmet için kullanacak adaylar belirledik."

Erdoğan, konuşmalarının ardından Hakkari adaylarını tanıttı.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...