Tgrt Haber
11 Ocak 2024 12:18 - Güncelleme : 11 Ocak 2024 18:27

Son dakika! Külliye'de kritik zirve: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Numan Kurtulmuş'u kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Beştepe'de saat 15.15'te başlayan görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Erdoğan akşam saatlerinde ise TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u kabul etti.

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
erdoğan,bahçeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde iş birliği yapacağı Cumhur İttifakı'ndaki ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Beştepe'de gerçekleşen görüşme saat 15.15'te başladı. İkilinin görüşmesi yaklaşık bir saat sürdü.

İLK MADDE SEÇİM  

Liderlerin, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için partilerinin çalışmalarını ele aldığı belirtildi. Cumhur İttifakı çatısı altında belirlenecek ortak adaylara ilişkin fikir alışverişinde bulunulan ikili, seçim kampanyası döneminde izlenecek yol haritasının detayları da istişare etti.

KÜRESEL GELİŞMELER ELE ALINDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli'nin Meclis çalışmalarının yanı sıra bölgesel ve küresel gelişmeleri de görüştüğü, Gazze'deki son durumu değerlendirdiği öğrenildi.

İKİNCİ GÖRÜŞME KURTULMUŞ'LA

Erdoğan saat 17.00'de ise TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Erdoğan-Kurtulmuş görüşmesi yaklaşık bir saat sürdü.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...