Tgrt Haber
28 Kasım 2023 09:13 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 11:26

Son dakika! Külliye'de Cumhur Zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüşecek

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de MHP lideri Bahçeli ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Külliye'de Cumhur Zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Son dakika,Devlet Bahçeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim mitingleri yeni yılla birlikte başlıyor. AK Parti-MHP heyetleri iş birliği görüşmeleri de tamamlarken Beştepe'de kritik bir görüşme gerçekleşececek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir görüşme gerçekleştirecek. Bu görüşmede iki lider, yerel seçimde iş birliğinin çerçevesi tamamlamış olacak.

AK PARTİ'NİN TEMAYÜL YOKLAMASI BİTTİ

Öte yandan AK Parti'nin geleneksel hale gelen teşkilatla temayül yoklaması Türkiye genelinde yapıldı. 150 bin civarında teşkilat üyesi yerel seçimlerde yarışacak belediye başkan adayları için görüşlerini ortaya koydu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sonuçları an be an canlı olarak gördü.

"CUMHUR İTTİFAKI OLARAK İDDİALYIZI"

Cezayir dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı olarak tüm seçimlerde olduğu gibi yaklaşan yerel seçimde de iddialı olduklarını vurgulamıştı. 

Çalışmaların bu iddialar nispetinde çok titiz yapıldığını aktaran Erdoğan, adaylarla ilgili süreçte her konunun ince elenip sık dokunduğunu, partinin gerekli hazırlıkları ve analizleri yaptığını anlatmıştı.

HİZMETE GÖRE OY VERDİK

TGRT Haber, Ankara’daki temayül yoklamasını yerinde izledi. Muhabir Buğra Olaç, temayül yoklamasında oy kullanmaya gelen AK Partililere “neye göre oy verdiniz?” sorusuna şu cevabı aldı: “Hizmetine göre, şimdiki başkanımızındın memnunuz.”

ANKARA, İSTANBUL VE İZMİR İÇİN ÖNE ÇIKAN İSİMLER

Ahmet Sözcan, oylamaya ilişkin şunları söyledi: “İstanbul’a bakıldığında Murat Kurum, Tevfik Göksu, Fahrettin Koca’nın adı geçiyor. Ankara için Ziya Selçuk’un adı geçiyor. Ancak Mansur Yavaş’ı zorlayacak isim olarak Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok öne çıkıyor. İzmir’de Hamza Dağ’ın ismi ön plana çıkıyor. Konya’da mevcut belediye başkanı ile yola devam edebilirler. Hizmet siyaseti uyguluyorlar. Temayül yoklamasında kimi aday görmek istersiniz sorusu da vardı. Gönüllerinden geçenleri de yazabildiler.” 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...