Tgrt Haber
08 Mart 2024 20:15 - Güncelleme : 08 Mart 2024 20:20

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası Mart ayında gerçekleşecek

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan 8 bin işçi alımı için başvuru sonuçları merakla bekleniyor. Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası Mart ayında gerçekleşecek

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan 8 bin işçi alımı için başvuru sonuçları merakla bekleniyor. Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizde!

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Başvuruların ardından, işe alınacak olan sürekli işçiler için kura çekimi yapılacak. İlan edilen kadrolara başvuran adaylar, İŞKUR tarafından Sağlık Bakanlığı'na bildirilecek. Bu bildirimin ardından, açık iş sayısı kadar asıl ve yedek aday, sınav yapılmaksızın noter kurası ile belirlenecek. Bu süreçte öncelikliler de dâhil olmak üzere başvuru sahipleri arasından seçim yapılacak.

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası Mart ayında gerçekleşecek - 1. Resim

8 BİN İŞÇİ ALIMI KURASININ MART'TA GERÇEKLEŞMESİ BEKLENİYOR

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası Mart ayında gerçekleşecek. Kura çekimi tarihi, saati, yeri ve sonuçları ile atamaya ilişkin detaylar, Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sitesi olan Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün https://yhgm.saglik.gov.tr adresinde ilan edilecek. Adaylar, buradan yapılacak duyuruları takip ederek kura çekimi ile ilgili güncel bilgilere ulaşabilecekler.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...