Tgrt Haber
27 May 2023 12:40 - Güncelleme : 27 May 2023 13:27

Bakan Bozdağ'dan 'İmralı' iddialarına yalanlama: Hiçbir görüşme yapılmamıştır

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'İmralı'da terörist başı Öcalan ile görüşme yapıldı' iddialarına cevap verdi. İddiaları yalanlayan Bozdağ, "İddialar, terör örgütlerinin Kılıçdaroğlu’na verdiği desteği gizlemek için bile bile söylenmektedir" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Bakan Bozdağ'dan 'İmralı' iddialarına yalanlama: Hiçbir görüşme yapılmamıştır
Bekir Bozdağ,Terör örgütü,Abdullah Öcalan,Terörist

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir televizyon programında dile getirdiği 'İmralı' iddialara ilişkin açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından bu iddiaları yalanyalan Bozdağ, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan ile İmralı'da hiçbir görüşme yapılmadığının altını çizdi. Bozdap, "Aksine iddialar, terör örgütlerinin Kemal Kılıçdaroğlu'na verdiği desteği gizlemek için bile bile söylenmektedir. Güneş balçıkla sıvanmaz" ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"İmralı'da terörist başı Öcalan ile hiçbir görüşme yapılmamıştır. Aksine iddialar, terör örgütlerinin Kılıçdaroğlu’na verdiği desteği gizlemek için bile bile söylenmektedir. Güneş balçıkla sıvanmaz. Hiçbir yalan terör örgütlerinin Kılıçdaroğlu’na verdiği desteği gizlemeye yetmez"

https://twitter.com/bybekirbozdag/status/1662384910378696706

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...