Tgrt Haber
19 May 2023 12:04 - Güncelleme : 19 May 2023 12:08

Bakan Soylu’dan ‘Sinan Oğan ile görüşme yapacak mısınız’ sorusuna cevap: Yorum yapmıyorum

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile AK Parti’nin görüşme yapıp yapmayacağına ilişkin soruya cevap verdi. Her seçmenin kendi tercihini yaptığını söyleyen Bakan Soylu “Ben bu konu hakkında yorum yapmıyorum” dedi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
ak parti,sinan oğan,süleyman soylu

Türkiye 14 Mayıs’ta seçime gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı seçimde 28.Dönem Milletvekili sonuçları belli olurken Cumhurbaşkanı adaylarından hiçbirinin yüzde 50 artı 1 oya ulaşamaması nedeniyle Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı.

SİNAN OĞAN’IN DESTEĞİ KİME OLACAK?

28 Mayıs’ta kurulacak olan seçimlerde en çok oyu alan iki isim yani Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu tekrar kozlarını paylaşacak. 14 Mayıs’ta aldığı yüzde 5’in üzerinde oy alarak ile büyük bir sürprize imza atan ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın kimi destekleyeceği bugün belli olacak. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile yapacağı görüşmeye Sinan Oğan’ın da katılması beklenirken ATA İttifakı son kararını kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.

AK PARTİ’NİN SİNAN OĞAN İLE GÖRÜŞMESİ OLACAK MI?

TGRT Haber’de yayımlanan 'Gündem Özel' programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ikinci tur seçimlerinde seçmenlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceklerine inandıklarını söylerken puan farkının da açılabileceğine inandığını söyledi. TGRT Haber Ankara Temsilcisi Ercan Gürses’in Sinan Oğan ile görüşme olacak mı sorusuna Bakan Soylu şu ifadeleri kullanarak cevap verdi;

Seçimlerde herkes kendi gördüğü, onayladığı ve beğendiğine oy verdi. Benim bunun üzerinden bir yorum yapmam doğru olmaz. Bize oy veren vermeyen herkesin oyuna talibiz. Ben özellikle bu konularda yorum yapmayı doğru bulmam.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...