Tgrt Haber
22 May 2023 18:59 - Güncelleme : 22 May 2023 19:04

İkinci turda adayların propaganda konuşma sırası belirlendi

İkinci tur seçimleri içim geri sayım başladı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylamasına yönelik adayların propaganda konuşmalarının sırasını yapılan kura sonucu belirledi.

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
İkinci turda adayların propaganda konuşma sırası belirlendi
Erdoğan,Kılıçdaroğlu,YSK

YSK Başkanlığı'nda, cumhurbaşkanı adaylarının radyo ve televizyonda propaganda kapsamında gerçekleştirecekleri 10'ar dakikalık propaganda konuşmalarının yayın ve zaman sıralarının belirlenmesi için kura çekildi.  

KONUŞMA SAATLERİ BELLİ OLDU

Kuraya göre, 24 Mayıs Çarşamba saat 21.00 ile 21.10 saatleri arasında Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, 21.11 ile 21.21 saatleri arasında Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu propaganda konuşmasını yapacak.

Propaganda konuşmalarının ikinci günü olan 27 Mayıs Cumartesi ise 17.39 ile 17.49 arasında Kılıçdaroğlu, 17.50 ile 18.00 arasında ise Erdoğan konuşacak. 

Televizyonda yayınlanacak propaganda konuşmalarında, Türk bayrağı ve konuşmayı yapan kişi dışında hiçbir görüntüye yer verilmeyecek. Konuşmacılar, ceket giymek ve kravat takmak zorunda olacak. 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...