Tgrt Haber
13 May 2023 18:00 - Güncelleme : 13 May 2023 18:39

Son dakika! Propaganda yasağı başladı

Son dakika haber: Yarın gerçekleşecek kritik seçimler öncesi 24 saat sürecek propaganda yasağı başladı. Peki YSK'nın duyurduğu seçim yasağı neleri kapsıyor? Detaylar haberimizde...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Propaganda yasağı başladı
Son dakika,YSK,Seçim

Türkiye'de yarın milyonlarca seçmen sandık başında gidip Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullanacak.YSK'nın seçim takvimine göre bugün saat 18.00 itibariyle propaganda yasağı başladı. Yasak tam 24 saat sürecek ve sandıklar kapanana kadar propaganda içeren haber ve yayın yapılmayacak.

ALKOLLÜ İÇKİ SATIŞINA GEÇİCİ YASAK

YSK tarafından yapılan duyuruya göre, 14 Mayıs 2023 Pazar günü alkollü içki satışı geçici olarak yasak olacak. Sabah saat 06.00'dan gece 24.00'e kadar alkollü içki satışı yasak olacak.

SEÇİM GÜNÜ KAHVEHANE VE KIRAATHANELER KAPALI OLACAK

Seçim günü kahvehane, kıraathane ve internet kafe gibi bütün umumi eğlence yerleri kapalı kalacak. Eğlence yeri niteliğindeki lokantalarda yalnızca yemek verilebilecek.

Düğünler ise saat 18.00'den sonra yapılabilecek. Yerleşim yerlerinde, emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlar dışında kimse silah taşıyamayacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...