Tgrt Haber
20 May 2023 19:22 - Güncelleme : 20 May 2023 19:40

PYD'den intikam çağrısı! Salih Müslim'den provokatif açıklama 

14 Mayıs seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla birlikte partiler tekrar saha çalışmalarına başlarken terör örgütlerinden de provokatif sözlemler gelmeye devam ediyor. PYD elebaşı Salih Müslim 28 Mayıs seçimlerini 'Erdoğan'dan intikam alma' olarak değerlendirirken "2016’dan beri Türk ordusu sahada Afrin’de her yerde yaptıklarını görüyoruz.  Şimdi bir fırsat gelmiştir bu sandıkta..." diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde kara propaganda yaptı. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
PYD'den intikam çağrısı! Salih Müslim'den provokatif açıklama 
Salih Müslim,PYD

Türkiye ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık başı yapmaya hazırlanırken terör örgütlerinden de seçim çağrısı geliyor. Terör örgütü PYD'nin sözde eş genel başkanı Salim Müslim, Türkiye'deki seçimlere yönelik provokatif bir açıklamada bulundu. 

28 Mayıs seçimlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'intikam alma' olarak değerlendiren Müslim, kirli planını ifşa etti

"SANDIK BİR ŞANS"

2016'dan beri Türkiye'nin Afrin'de yaptıklarını görüyoruz diyen Salim Müslim, "2016'dan beri zaten Türk ordusu, Türk faşizmi hep sahadadır zaten. Afrin'de, orada burada yaptıklarını görüyoruz. Şimdi bir fırsat gelmiştir. Bu sandıkta ilk defa böyle bir şans geliyor. Tarihte zaten böyle diktatörler seçimle falan gitmemiştir. Bir nokta vardır. Eğer gerçekten sandıkta yenebilirsek bütün intikamları bir kişiden almış oluruz" diyerek provokatif biir açıklamada bulundu. 

REMZİ KARTAL DA ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU 

Geçtiğimiz günlerde, kırmızı bültenle aranan PKK’nın sözde yöneticisi Remzi Kartal, Kılıçdaroğlu'na destek çağrısı yaparak "Erdoğan'ın devirmek için herkes seferber olmalıdır. Ülkede ve Avrupa'da herkes sandığa gitmelidir" demiş, "Kılıçdaroğlu'na oylarımızı vermeliyiz. Herkes seferber olmalıdır, hiçbir tartışmayı gündeme almamamız gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...