Tgrt Haber
07 Şubat 2024 18:56 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 18:57

Barcelona iddialarına sonrası Arda Güler'den ilk açıklama

Real Madrid'in Fenerbahçe'den transfer ettiği genç yetenek Arda Güler, oynama süresi ve Barcelona'ya transfer olmadığı için duyduğu pişmanlık iddiaları hakkında konuştu. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Defensa Central
Barcelona iddialarına sonrası Arda Güler'den ilk açıklama
,Real Madrid

Defensa Central'ın haberlerine göre, Arda Güler, Real Madrid'deki durumu hakkında teknik ekiple görüşmeler gerçekleştirdi. Güler, "Beni hiç tanımıyorlar. Dünyanın en iyi kulübünde mutluyum. Benim de yakında zamanım gelecek" şeklinde konuşarak, Real Madrid'de oynama fırsatı beklediğini söyledi. 

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin, Arda Güler'in yeteneklerine güvendiği ancak genç oyuncunun fiziksel olarak daha da gelişmesi gerektiğine inandığı belirtildi.

Arda'nın da bu konuda kendisini geliştirmeye açık olduğu ve gerekli çalışmaları yaptığı kaydedildi. 

Barcelona iddialarına sonrası Arda Güler'den ilk açıklama - 1. Resim

3 MAÇTA FORMA GİYEBİLDİ 

Fenerbahçe'den büyük umutlarla 20+10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katılan Arda Güler, Real Madrid ile çıktığı 3 maçta forma giyme şansı buldu. Gelecek adına umutlu konuşan genç yıldız, kariyerinin bu yeni evresinde sabırlı olmanın önemini vurguladı.

Kaynak: Defensa Central
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...