Tgrt Haber
08 Şubat 2024 20:01 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 20:06

Barcelona’dan Jose Mourinho iddialarına cevap

Barcelona’yı çalıştıracağı iddia edilen Jose Mourinho hakkında Barcelona cephesinden yalanlama geldi.

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
Barcelona’dan Jose Mourinho iddialarına cevap
Barcelona,Jose Mourinho

Yaklaşık 2,5 yıldır Barcelona'yı çalıştıran Xavi Hernandez, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Xavi'nin ayrılık açıklaması sonrası Barcelona için birçok teknik adam iddiası ortaya atılmıştı.

Barcelona için adı geçen isimlerden biri de Jose Mourinho oldu. Roma'dan ayrılan Portekizli teknik adamın adı bir süredir Katalan ekibiyle anılıyordu.

Barcelona’dan Jose Mourinho iddialarına cevap - 1. Resim

DECO'DAN JOSE MOURINHO YALANLAMASI

Öte yandan Barcelona Sportif Direktörü Deco, Jose Mourinho iddialarına cevap verdi. Deco, deneyimli teknik adamla ilgili çıkan haberleri yalanladı.

Deco, teknik direktör arayışına ilişkin "Kulübün durumuna uyum sağlayabilecek ve sahip olduğumuz genç futbolcuları geliştirmeye devam edebilecek bir teknik direktör arıyoruz" dedi.

Mourinho'nun yanı sıra sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacağını duyuran Jürgen Klopp'un da Barcelona'nın listesinde yer aldığı öne sürülüyor.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...