Tgrt Haber
12 Mart 2024 15:50 - Güncelleme : 12 Mart 2024 15:50

Barcelona'nın teknik direktörü Xavi'den Arda Güler itirafı

Barcelona'nın teknik direktörü Xavi Hernandez, Real Madrid formasıyla Celta Vigo karşısında ilk golünü atan Arda Güler ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: ajansspor
Barcelona'nın teknik direktörü Xavi'den Arda Güler itirafı

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 28. haftasında Real Madrid sahasında oynadığı maçta Celta Vigo'yu 4-0 mağlup ederken oyuna sonradan giren Arda Güler ilk golünü atarak büyük mutluluk yaşadı. Dev rakip Barcelona'dan Arda Güler ile ilgili ilginç açıklamalar geldi.

"İNANILMAZDI"

Arda Güler ise Real Madrid televizyonuna yaptığı açıklamada, "İnanılmaz atmosferde gol atmak tabii ki çok güzeldi. Çok mutluyum. İnşallah, tabii ki bunların devamı gelecek. Bunun için çalışmaya devam edeceğim. İnanılmazdı." şeklinde konuştu.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Anceloti de Arda Güler'in attığı golü şu sözlerle değerlendirdi:

"Çok az süre aldı. Ama bir şeyler yapacağından emindim. Büyük bir yetenek. Çok güzel bir gol oldu. Burada çok büyük bir geleceği var. Bundan çok eminiz."

ARDA, BARCELONA'YI ÜZDÜ

Geçtiğimiz sezon Arda Güler'i transfer etmek için Real Madrid ile yarışan ancak ezeli rakibine kaptıran Barcelona'da genç yıldızın attığı golün ardından üzüntü vardı.  

XAVİ'DEN ARDA GÜLER YORUMU

Ajansspor'un İspanyol spor sitesi Defensa Central'den derlediği habere göre, Katalan ekibinin teknik direktörü Xavi Hernandez'in Arda Güler'in attığı golden sonra kurmaylarıyla genç yıldızın performansını konuştuğu ifade edildi. Haberde, Xavi'nin Arda için, "Bu çocuk harika! Harika bir gol attı. Bizimle olmaması çok üzücü, yazık oldu" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Barcelona'nın teknik direktörü Xavi'den Arda Güler itirafı - 1. Resim

BARCELONA'NIN HATASI

Barcelona'nın büyük uğraş vermesine rağmen Arda Güler'i transfer edememesini de değerlendiren Xavi'nin, "Bu, Barcelona'nın son yıllarda yaptığı sportif yönetim hatalarını açıkça ortaya koyuyor, ancak unutulmaması gereken bir şey de genç Türk'ün Real Madrid'e imza atmayı tercih etmiş olması." dediği belirtildi.

20+10 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLDU

19 yaşındaki milli futbolcu sezon başında Fenerbahçe'den 20+10 milyon Eudo karşılığında Real Madrid'e transfer olmuş ve eflatun beyazlı kulüple 30 Haziran 2029'a kadar sürecek sözleşmeye imza atmıştı. Arda Güler, Real Madrid formasını bugüne kadar 6 maçta giyme şansı bulurken 1 gol kaydetti.

Kaynak: ajansspor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...