Tgrt Haber
06 Ocak 2024 19:11 - Güncelleme : 06 Ocak 2024 20:01

Beşiktaş'ta sürpriz iddia! Samet Aybaba Lucescu için Bükreş'te

Beşiktaş yeni teknik direktörünü arıyor... Rıza Çalımbay'dan boşalan koltuğa Van Bronckhorst'u getirmeyi planlayan yönetim Hollandalı hocayla anlaşamadı.. Beşiktaş'ın yeni hedefi Mircea Lucescu...

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş'ta sürpriz iddia! Samet Aybaba Lucescu için Bükreş'te
Lucescu,Beşiktaş,Samet Aybaba

Beşiktaş, Süper Lig’in 19. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlılarda bu mağlubiyetin ardından teknik direktör çalışmaları daha da hızlandı.

Siyah-beyazlıların takımına başına getirmeyi düşündüğü Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst ile anlaşamadı, rota Lucescu'ya döndü.

Maçın ardından Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar konuştu.

"Hedefimiz yeni hocayı Çaykur Rizespor maçına yetiştirmek. Zaten yakınız hoca konusunda. Takvim de bizi biraz zorladı. Devre arasının bu kadar kısa olması elimizi zorlaştırdı. Yetişirse Çaykur Rizespor maçına, yetişmezse bir sonraki maçımıza yeni hocamızla çıkacağız."

SAMET AYBABA VE LUCESCU GÖRÜŞECEK

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Bükreş'te Lucescu'yla görüşecek.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...