Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan şampiyon olan Galatasaray'ı tebrik etti

19 May 2018 23:03
Cumhurbaşkanı Erdoğan şampiyon olan Galatasaray'ı tebrik etti
erdoğan,galatasaray

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'ı ve taraftarlarını kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'in 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu Şampiyonu Galatasaray'ı ve taraftarlarını kutladı.

Erdoğan, Twitter'daki hesabından, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Göztepe'yi deplasmanda 1-0 yenerek sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Spor Toto Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu Şampiyonu Galatasaray'ı ve taraftarlarını kutluyorum. Tebrikler @GalatasaraySK" paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özel telefon

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’i bu akşam telefonla aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Göztepe’yi 1-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’ı kutladığı; bu vesileyle Sarı-kırmızılı ekibe gelecekte de başarılar dilediği belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray’ın şampiyon olmasının akabinde Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Cengiz’e bir tebrik telgrafı da göndermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...