Tgrt Haber
08 Mart 2024 02:03 - Güncelleme : 08 Mart 2024 02:07

Fenerbahçe Beko Madrid'de zafere ulaştı! İspanya devine fark attı 

Turkish Airlines EuroLeague'in 28'inci haftasında Fenerbahçe Beko, İspanya devi Real Madrid'i deplasmanda 89-79'la devirdi.

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe Beko Madrid'de zafere ulaştı! İspanya devine fark attı 
Fenerbahçe, Real Madrid, Euroleague

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague'in 28'inci haftasında  deplasmanda Real Madrid ile karşı karşıya geldi.

Mücadele Fenerbahçe Beko'nun 89-79'luk üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe Beko, 17'nci galibiyetini elde etti. Sarı-lacivertli ekip Real Madrid'e bu sezon 6'ncı mağlubiyetini yaşattı. 

MAÇTA GERGİN ANLAR 

Öte yandan karşılaşmada gerginlik yaşandı. Karşılaşmanın 3. çeyreğinin son bölümünde Real Madrid'den Facundo Campazzo ile Fenerbahçe'den Nick Calathes arasında gerginlik yaşandı. 

Campazzo, Fenerbahçe hızlı hücumunda Nick Calathes'e çelme taktı. Arjantinli oyuncu, daha sonra Calathes'e giderek 'Kendini yer attın, kalk' tepkisi gösterdi ve sarı lacivertli oyuncuyu formasından tuttu. Bu olay üzerine Calathes sinirlendi ve Campazzo'nun üstüne yürüdü. Campazzo, bu olay üstüne kendini yere attı. Bu gerginlik nedeniyle oyun bir süre durdu. 

Fenerbahçe Beko Madrid'de zafere ulaştı! İspanya devine fark attı  - 1. Resim

SKOR DAĞILIMI

Real Madrid: Campazo 6, Hezonja 13, Tavares 14, Llull 17, Yabusele 6, Deck 2, Poirier 8, Musa 13, Causeur, Rodriguez

Fenerbahçe Beko: Sertaç Şanlı 7, Hayes-Davis 17, Noua 2, Dorsey 5, Calathes 12, Motley 10, Wilbekin 12, Papagiannis 4, Tarık Biberoviç 10, Guduric 8, Sestina 2, Yam Madar

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...