Tgrt Haber
25 Kasım 2015 22:38

Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi'ne kötü veda

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Galatasaray deplasmanda Atletico Madrid'e 2-0 yenildi. 4 puanda kalan temsilcimiz Devler Ligi'ne veda etti. Cimbom'un Avrupa Ligi'ne gitmesi için Arena'da Astana'dan 1 puan alması yetecek.

Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi'ne kötü veda
galatasaray, atletico madrid, maç sonucu, maç özeti,

Galatasaray Devler Arenası'na veda etti... Temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 5. maçında Atletico Madrid'e 1-0 yenildi. Vicente Calderon'da İspanyol ekibinin gollerini 13 ve 65. dakikalarda Griezmann kaydetti. Öte yandan Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli mücadeleyi tribünde takip etti.

Bu sonucun ardından 4 puanda kalan Galatasaray, Devler Ligi'ne veda etti. Grupta oynanan diğer maçta ise Benfica deplasmanda Astana ile 2-2 berabere kaldı. C Grubu'nda 10'ar puanlı Benfica ile Atletico Madrid bir üst tura çıkmayı garantiledi. Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ne gidebilmesi için 3 puanı bulunan Astana'dan TT Arena'da 1 puan alması yeterli olacak.

KALAN MAÇLAR
8 Aralık 2015
Benfica - Atletico Madrid
Galatasaray - Astana

SON 11 DEPLASMAN MAÇINI KAZANAMADI
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 11 deplasman maçında galibiyet elde edemedi. Cimbom son deplasman galibiyetini, 2012-2013 sezonu ikinci turunda Schalke 04'e karşı 3-2'lik skorla almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...