Tgrt Haber
20 Nisan 2024 11:54 - Güncelleme : 25 Nisan 2024 13:52

Galatasaray Okan Buruk için para çeşmesini açtı! Yeni maaşı dudak uçuklattı

Okan Buruk, Galatasaray'la yeni anlaşmaya varıyor. Kontrat için Galatasaray ile masaya oturacak Okan Buruk'un maaşına ciddi zam yapıldı. 2023-2024 sezonunda Galatasaray'ın başarı simgesi için yönetim çeşmenin ağzını açtı!

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com
Galatasaray Okan Buruk için para çeşmesini açtı! Yeni maaşı dudak uçuklattı

Galatasaray, bugünlerde iç transferlerle uğraşırken bir yandan da Okan Buruk devamlılığını sağlamaya çalışıyor. Ciddi bir yükselişle 2023-2024 sezonunu bitirmeye hazırlanan Galatasaray için önemli isim olan Okan Buruk'ta yönetimden dudak uçuklatan maaş zammı teklifi sunuldu.

GALATASARAY OKAN BURUK İÇİN PARA ÇEŞMESİNİ AÇTI! 

Bu sezon sözleşmesi bitecek olan Buruk, için yönetim kesenin ağzını açtı. Yeni kontrat çalışmaları yapan yönetim, ünlü teknik direktör için 20 milyon TL'lik maaşını 50 milyon TL çıkardı.

Galatasaray Okan Buruk için para çeşmesini açtı! Yeni maaşı dudak uçuklattı - 1. Resim

5 futbolcusuyla da sözleşme tazeleyen Sarı-Kırmızılılar  şampiyonluk için hazırlanmaya devam ediyor.  Kadrosunu güçlendiren yönetim kesenin ağzını açtı. 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...