Tgrt Haber
15 Şubat 2017 17:27

Igor Tudor resmen göreve başladı

Jan Olde Riekerink ile yollarını ayıran Galatasaray'da Igor Tudor dönemi resmen başlıyor.

Igor Tudor resmen göreve başladı
igor tudor, görev, galatasaray,

Igor Tudor Galatasaray'da resmen iş başı yaptı! Riekerink ile yollarını resmen ayıran Galatasaray, Igor Tudor ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardı. Karabükspor ile dün akşam son antrenmanına çıkan ve futbolcular ile vedalaşan Tudor, bu sabah saatlerinde Florya'ya geldi ve yöneticiler ile buluştu. Yönetim ile yardımcı teknik adam ve sözleşme şartları konusunda görüşen Tudor, Galatasaray'ın bugün 17:00'da başlayan antrenmana katıldı. Galatasaray, 1.5 yıllık anlaşmaya vardığı Igor Tudor için Perşembe günü saat 15:00'te imza töreni düzenleyecek.

TUDOR'UN SÖZLEŞMESİNDE KRİTİK MADDE

Galatasaray, 1.5 yıllık anlaştığı teknik direktör Igor Tudor'un sözleşmesine çok kritik bir madde koydurdu. Igor Tudor'a 1.5 yıl için 2.2 milyon euroya ödeme sözü verirken, sezon sonunda Igor Tudor'un performansına göre hareket etmek isteyen Galatasaray, sözleşmesine tek taraflı fesih maddesi koydurdu. Galatasaray, Tudor'un ligde gösterdiği performanstan memnun kalmazsa sezon sonunda Hırvat antrenörü tazminat ödemeden yollayabilecek.

Galatasaray, Karabükspor'dan 1 sezon için 600 bin euro alan Tudor'a yarım sezon için 700 bin euro civarında bir ödeme yapacak.

Galatasaray yönetimi, Tudor ile yola devam edilmezse, Karabükspor'a ödenen 150 bin euro fesih parası ile birlikte toplam 850 bin euroluk bir maliyet yüklenmiş olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...