Tgrt Haber

Olcay, 'Şampiyon olacaksak Galatasaray'a yenilelim'

08 May 2015 06:49
Olcay, 'Şampiyon olacaksak Galatasaray'a yenilelim'
olcay şahan, olcay şahan beşiktaş

Beşiktaşlı Olcay Şahan, şampiyonluğu en çok hak eden takımın kendileri olduğunu söyledi.

Olcay'ın röportajından satırbaşları şöyle: "Galatasaraylısı ya da Fenerbahçelisi, herkes bizim şampiyonluğa ulaşmamızı istiyor. Takımda kardeşlik ortamı ve 100. yıldaki ruh var. 'Sergen attı şampiyonluk geldi' ruhuna sahibiz. Bu sezon da 'Olcay attı şampiyonluk geldi' olabilir. G.Saray'ın Stadı'nda kazanmak istiyoruz. Ama G.Saray maçını kaybedip, şampiyon ola caksak tercihim odur."

KİMSENİN PARASI KALMAZ
3 yıldır Beşiktaş'tayım. Benim param kulüpte kalmadı Futbolcuların parası Beşiktaş'ta kalmaz. Para yüzünden isyan yok.

PERSONELE YARIM MAAŞ
Beşiktaş'ta üç aydır maaşları ödenmeyen personelin imdadına İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi yetişti. Çebi, kendi hesabından personele yarım maaş ödeme yaptı. Uzun süredir paralarını alamayan personel, Çebi'nin bu jestiyle biraz olsun rahatladı.

SAKATLARDAN İYİ HABER
G.Antep maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta sakatlıkları geçen İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson ve Tomas Sivok takımla birlikte çalışmalara başladı. Antrenmana kontrol için Almanya'da bulunan Veli Kavlak, bireysel çalışan Tolga Zengin ile Daniel Opera katılmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...