Tgrt Haber
15 Nisan 2024 15:51 - Güncelleme : 15 Nisan 2024 15:52

Semih Kılıçsoy’a baş döndüren teklif: Beşiktaş’ın borcu bile kapanır

Fransız devi Paris Saint-Germain'in Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy transferi için çılgın bir rakam hazırladığı öne sürüldü.

Editör: Murat Makas / Kaynak: Tv100
Semih Kılıçsoy’a baş döndüren teklif: Beşiktaş’ın borcu bile kapanır

Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy’a talipler artıyor. Samsunspor maçında da fileleri havalandıran genç yıldız gol sayısını 10’a yükseltti. Ligde Hatayspor, Kasımpaşa, Fatih Karagümrük, Konyaspor ve İstanbulspor maçlarında 1 gol bulan Semih Kılıçsoy, Çaykur Rizespor ve Trabzonspor’a karşı da 2’şer gol atma başarısı gösterdi.

11 GOL, 3 ASİST

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 29 maçta görev alan 18 yaşındaki oyuncu, 11 gol atıp 3 de asist yaptı.

Semih Kılıçsoy’a baş döndüren teklif: Beşiktaş’ın borcu bile kapanır - 1. Resim

TÜRK FUTBOL TARİHİNE GEÇECEK

Avrupa'da birçok takımın dikkatini çeken Semih Kılıçsoy için özellikle Manchester City, Borussia Dortmund ve Frankfurt'un ilgisi bulunuyor.

Semih Kılıçsoy’a baş döndüren teklif: Beşiktaş’ın borcu bile kapanır - 2. Resim

TRANSFER İDDİASI

PSG patronu Al-Khelaifi'nin, Semih Kılıçsoy için 50 milyon euro ödemeye hazır olduğu iddia edildi. Sosyal medyada taraftarlar bu teklif için ''Beşiktaş'ın borcu bile kapanır'' şeklinde yorumlar yaptı.

Kaynak: Tv100
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...