Tgrt Haber
23 Şubat 2023 13:00 - Güncelleme : 23 Şubat 2023 13:01

BMC geliştirdi: Zırhlı araç Kirpi II Birleşik Arap Emirlikleri envanterine dahil edildi!

BAE’de düzenlenen IDEX 2023 Fuarı'nda yerli şirketlerin sergisi hız kesmeden devam ediyor. Kara, hava ve deniz araçlarının gözler önüne serildiği fuarda, BMC tarafından düzelenene

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Defence Türk
BMC geliştirdi: Zırhlı araç Kirpi II Birleşik Arap Emirlikleri envanterine dahil edildi!
bmc,kirpi II,teknoloji,bae

Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen IDEX 2023 etkinliği birbirinden ilginç ürünlerin tanıtımıyla devam ediyor. 

Türkiye'den 50'ye yakın şirket katılım gerçekleştirirken, bazı araçlar BAE'nin envanterine dahil ediliyor. BMC tarafından geliştirilen zırhlı araç Kirpi II'de onlardan biri oldu.

KİRPİ II BAE ENVANTERİNE GİRDİ

Üzerinde birçok değişiklik yapılan Kirpi II, BAE'nin güvenlik standartlarına göre uyarlandı. Birçok yapısal değişiklik yapılan araçta, ASELSAN'ın Sarp UKSS bulunuyor.

BMC geliştirdi: Zırhlı araç Kirpi II Birleşik Arap Emirlikleri envanterine dahil edildi!

BMC, son ihracatıyla bölgelerdeki etkinliğini de artırmaya devam ediyor. Şirket 2022'de savunma sanayi kara aracı üreticilerinin 428 milyon dolarlık ihracıtının yüzde 45'ini tek başına gerçekleştirmesiyle dikkat çekmişti.

TÜRK SAVUNMA SANAYİİ ŞİRKETLERİ BAE'DE BOY GÖSTERİYOR

Türkiye, IDEX 2023 ve NAVDEX 2023'e Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ve Türkiye Savunma ve Havacılık Sanayii İhracatçıları Birliği ile birlikte 50'den fazla savunma sanayisi firmasıyla katılım sağladı.

Fuar süresince Türk savunma sanayisi firmalarının ürettiği çeşitli insansız kara ve hava araçları, zırhlı araç platformları, silah sistemleri, elektronik sistemler, mühimmat, simülatörler ve lojistik destek ürünleri başta MENA bölgesi olmak üzere tüm katılımcıların beğenisine sunuluyor.

Kaynak: Defence Türk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...