Tgrt Haber
06 Mart 2023 20:00 - Güncelleme : 06 Mart 2023 20:30

Son dakika: Twitter çöktü mü? 6 Mart Twitter neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?

Son dakika haberi: Twitter çöktü mü? sorusunun cevabı aranıyor. Twitter’a erişim sorunu yaşayan kullanıcılar, problemin ne olduğuna ulaşmak istiyor. Peki Twitter çöktü mü, sorun mu var? Twitter neden açılmıyor? İşte, 6 Mart 2023 Twitter’da yaşanan sorunlar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika: Twitter çöktü mü? 6 Mart Twitter neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?
Twitter

Twitter'da son dakika erişim sorunu mu var? sorusu kullanıcılar tarafından sorgulanmaya başladı.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Twitter'da anlık olarak kullanıcılar hata ile karşılaşıyor.

Takip ettikleri kişileri ve trendleri görüntüleyemeyen kullanıcılar, paylaşımların fotoğrafları ve videolan içeriğini de görüntüleyemiyor. Konuya dair detayları sorguluyor. Videolar açılmıyor ve yönlendirme linklerinde de hata ile karşılaşılıyor.

6 Mart itibariyla Twitter'a masaüstü ve mobil üzerinden bölgesel erişimde sorun yaşanıyor. Peki Twitter çöktü mü, sorun mu var? İşte, detaylar…

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ? 6 MART

6 Mart'ta Twitter'a erişim sorunları yaşanıyor. Kullanıcılar anlık olarak Twitter'a erişim problemiyle karşılaşıyor. Twitter'dan konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmezken bazı kullanıcılar telefonları üzerinden Twitter'a erişim sağlayabiliyor.

Sorunun kaynağının ne olduğu ve ne zaman çözüleceği konusunda henüz net bir bilgi yok...

TWİTTER ERİŞİM YASAĞI GELMİŞTİ

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından Twitter geçtiğimiz haftalardaBTKtarafından alınan bir karar doğrultusunda erişim engeliyle karşılaşmıştı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sosyal medya ağında çok sayıda kullanıcı ise depremzedelerin durumunu kullanarak provokasyon yapıyordu.

Dezenformasyonun önüne geçebilmek için böyle bir adım atılmıştı. Daha sonra Twitter Türkiye ekibi ile BTK'nın görüşmeleri doğrultusunda erişim engeli kaldırılmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...