Tgrt Haber
07 Kasım 2023 16:39 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 16:41

Telegram, çekiliş özelliğini duyurdu: 'Adil seçim' garantisi veriyor

Telegram, kanal sahiplerinin takipçilerine çekiliş düzenleyebilecekleri yeni özelliğini duyurdu. Çekiliş sürecinin şeffaf bir şekilde ilerleyeceğini belirten şirket, kazananların da adil bir şekilde seçileceğini garanti ediyor.

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Phone Arena
Telegram, çekiliş özelliğini duyurdu: 'Adil seçim' garantisi veriyor
telegram çekiliş özelliği,mesajlaşma

Dünyanın önde gelen mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram, son duyurusuyla milyonlarca kullanıcısını sevindirdi. Bugün yapılan duyuruda, kanal sahiplerinin takipçilerine çeşitli ödüller sunabilmeleri için çekilişler düzenleyebileceklerini açıkladı.

TELEGRAM ÇEKİLİŞ ÖZELLİĞİNİ BAŞLATTI

Yeni özellik, Telegram kanal sahiplerine, takipçilerine çeşitli ödüller sunma ve hatta şirketin kurucusu Pavel Durov'un kanalı dahil olmak üzere seçili kanallarda ücretsiz Telegram Premium abonelikleri kazanma şansı veriyor. Bu özel abonelikler, düzenlenen çekilişlerde sunulan diğer ödüllerle birlikte dağıtılacak.

Teknoloji devi, Premium aboneleri dahi olsalar, kullanıcıların ücretsiz abonelikler için başvurabileceklerini ve bu abonelikleri arkadaşlarına devredebileceklerini belirtti. Kazanmak isteyenlerin, bu fırsatı kaçırmamak adına 13 Kasım tarihine kadar ilgili kanallara katılması gerekiyor.

Telegram, çekiliş özelliğini duyurdu: 'Adil seçim' garantisi veriyor

Kanal sahipleri, çekilişlerde hangi abonelerin uygun olacağını belirleyebilecek ve hatta belirli ülkelere özel çekilişler düzenleyebilecekler. Premium abonelikleri çekilişle sunmak isteyen kanal sahipleri, bu özel abonelikleri önceden satın almak durumunda.

Telegram ayrıca, Premium hesap sahiplerine daha fazla desteği, aboneliklerinin bir parçası olarak sunmaya başladı. Artık Premium kullanıcılar, tek bir destek yerine, kanalları arasında yayılabilecekleri dört destek alacaklar ya da bir kanala birden fazla destek verebilecekler.

Paylaşılan bilgiye göre, Premium aboneliği hediye edenler kendi hesaplarına üç güçlendirme alırken, abonelik hediye alan kişi ise hesabına bir güçlendirme ekleyebilecek.

'ADİL SEÇİM' GARANTİSİ

Telegram, bir blog yazısında, düzenlenen çekilişlerde kazananların adil bir şekilde seçilmesini garantı edeceğinin altını çizdi:

"Çekilişler bir süredir sosyal medyada popüler bir trend olmuştur, ancak şimdiye kadar bunları doğrulanabilir, şeffaf ve hızlı bir şekilde organize etmek imkansızdı. Bugün Telegram bunu değiştiriyor. Bu, milyonlarca kullanıcının Telegram Premium abonelikleri gibi ödüller almasına olanak tanıyacak ve Telegram, kazananların adil bir şekilde seçilmesini garanti edecektir."

Kaynak: Phone Arena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...