Tgrt Haber
28 Mart 2022 16:03 - Güncelleme : 05 Nisan 2022 16:50

Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? Twitter ne zaman düzelecek? Twitter’a erişim sorunu!

En çok kullanılan sosyal medya platformlarından Twitter’da erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar Twetter’a erişemezken sorunun neden kaynaklandığını merak ediyor. Peki Twitter çöktü mü? Twitter neden açılmıyor? İşte Twitter’da yaşanan problemlerin detayları…

Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? Twitter ne zaman düzelecek? Twitter’a erişim sorunu!

Twitter kullanıcıları saat 14:48’de başlayan erişim sorunu yaşıyor. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya sitelerinin başında gelen Twitter’da yaşanan sorun gündemde. Kullanıcılar yükleme sorunu yaşarken "Twitter çöktü mü? Twitter neden açılmıyor?" sorularının yanıtını arıyor. İşte Twitter kullanıcılarının merak ettiği detaylar…

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

Türkiye’deki Twitter kullanıcıları, yaşanan arıza sebebiyle siteye giriş yapamıyor. Yaklaşık olarak saat 14.30’da başlayan arıza henüz giderilmedi. Twitter’da yaşanan problemin dünya çapında olup olmadığı ise bilmiyor.

Twitter kullanıcıları 'Bu siteye ulaşılamıyor' uyarısıyla karşılaşıyor. 

Arızanın neden kaynaklandığı hakkında açıklama yapılmazken, kullanıcılar Twitter’da yaşanan çökmenin ülke genelinde olduğunu paylaşıyor.

Twitter'da küresel bazda bir sorun olduğu ifade ediliyor. Türkiye'deki problemin ardından Avrupa ülkelerinde de yavaş yavaş erişim problemi yaşanıyor.

TWİTTER NEDEN AÇILMIYOR?

Sosyal medya platformu Twitter'a dünya genelinde erişim sıkıntısı yaşandığı tahmin ediliyor. Henüz konuyla ilgili açıklama gelmedi.

Twitter'ın sayfalarında gezinmek isteyen kullanıcıların ekranları yüklenmiyor. Twitter'da akış yüklenmemesi sorunu yaşayan kullanıcılar sayfa yüklenirken "Bir sorun oluştu. Yeniden yüklemeyi dene." hata bildirimiyle karşılaşıyor.

Sosyal medya hata bildirim haritasına bakıldığında İstanbul, Ankara, Kocaeli ve İzmir'de yoğun şekilde hata bildirimi yapıldığı görülüyor.
Bildirimlerde ön plana çıkan en büyük sorun akış yenilememe sorunu olurken, bir kısım kullanıcı da Twitter'ın hiç açılmadığı da görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...