Tgrt Haber
16 Aralık 2022 12:01 - Güncelleme : 16 Aralık 2022 12:29

Twitter çöktü mü? Retweet ve beğeni neden çalışmıyor? İşte son durum!

Elon Musk'ın sosyal medya platformu Twitter çöktü mü? Retweet ve beğeni neden yapılamıyor? İşte Twitter'da son durum...

Twitter çöktü mü? Retweet ve beğeni neden çalışmıyor? İşte son durum!
twitter,teknoloji

Elon Musk'ın sosyal medya platformu Twitter, erişim sorunuyla karşı karşıya. Özellikle Musk'ın son birkaç gündür gazetecileri ve jetini takip eden bir kişiyi engellemesinin ardından, uygulamanın bazı bölümlerinde sorun yaşanmaya başladı.

Peki Twitter'a ne oldu? Twitter çöktü mü, retweet, beğeni ve sohbet odaları neden çalışmıyor? İşte son gelişmeler...

TWITTER'DA BAZI ÖZELLİKLER KULLANILAMIYOR

16 Aralık'tan bu yana pek çok kullanıcı, Twitter'da anormallik fark etti. Uygulamanın web sürümünde şu an için sorun bildirilmezken, ağırlıklı olarak mobil tarafta bazı özellikler çalışmıyor.

Kaynaklar ve kullanıcı raporlarına göre bir grup gazetecinin Space üzerinden sohbet etmesinin ardından Twitter, sesli sohbet özelliğini devre dışı bıraktı. Ancak uygulamada yaşanan sorun sadece bu değil.

Kullanıcılar, hem iOS hem de Android uygulamalarında beğeni ve retweet yapamıyor. Sorun henüz giderilmedi, ancak downdetecktor'de şikayetlerin sorunu giderek artıyor. 

Twitter çöktü mü? Retweet ve beğeni neden çalışmıyor? İşte son durum!

Diğer yandan Downdetector raporunda ise, kullanıcıların retweet ve beğeni yapamadığı bildirildi. Bu sorun şu an için mobilde görülüyor ve henüz Twitter cephesinden bir çözüm veya açıklama gelmedi.

TWITTER'DA NE OLDU? MUSK NEDEN SPACE'İ KAPATTI?

Perşembe gecesi Buzfeed muhabiri Katie Notopoulos'un ev sahipliğinde oluşturulan Twitter Space, yani sesli odalar birçok gazeteci ve kullanıcıyı bir araya topladı.

Gazeteciler Twitter ve Musk hakkında tartışırken, yeni kuralların tutarsız olduğunu dile getirmelerinin ardından ipler gerildi.

İfade özgürlüğünü savunan Musk, onlarca gazeteciyi Twitter'da engellerken, diğer yandan Space, yani sesli sohbet odası özelliğini de devre dışı bıraktı. Diğer sorunlar da bu özelliğin saf dışı kalmasından sonra yaşanmaya başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...