Tgrt Haber
14 Temmuz 2022 15:22 - Güncelleme : 14 Temmuz 2022 15:46

Twitter çöktü mü? Twitter'a erişim problemi yaşanıyor, son durum ne? (Güncelleme: Düzeldi)

Twitter çöktü mü? Twitter'a neden erişilemiyor? Tweet paylaşırken erişim sorunu yaşanıyor, işte son durum.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
Twitter çöktü mü? Twitter'a erişim problemi yaşanıyor, son durum ne? (Güncelleme: Düzeldi)
twitter,teknoloji

Dünyada en çok kullanılan haberleşme uygulamalarından Twitter, bu kez erişim sorunuyla gündemde. Elon Musk'ın Twitter ile ilişkisi sürekli gündeme gelirken, sosyal medya platformuna şimdi de erişim problemi yaşanıyor.  14 Temmuz Perşembe günü itibariyle erişim sorunuyla karşılaşıyor. Arama motorlarında da kullanıcılar, 'Twitter çöktü mü?' sorusunu yazarak cevap bulmaya çalışıyor. Ancak şu ana kadar şirket tarafından yapılan herhangi bir açıklama yok. 

TWITTER ERİŞİM SORUNU YAŞANIYOR

Kullanıcılardan gelen bildirimlere göre Twitter erişim sorunu hem mobil, hem de internet sitesinde yaşanıyor. Hesaba giriş yapmak istenildiğinde, ''Bir sorun oluştu, lütfen daha sonra tekrar dene'' uyarısı karşımıza çıkıyor. 

Şu ana kadar sorunla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Ayrıca erişim probleminin Türkiye'de mi, yoksa her yerde mi yaşandığı da bilinmiyor. 

Downdetecktor'de de Twitter erişim problemi kullanıcılar tarafından bildirildi. Sorunun şimdilik sunucu tabanlı olduğu biliniyor. Yine de resmi açıklamanın Twitter tarafından yapılması bekleniyor.

SON DAKİKA: TWITTER ERİŞİME AÇILDI

15 dakikadır kesintiye uğrayan Twitter, yeniden erişime açıldı. Şu andan itibaren masaüstü tarayıcı ve mobil uygulamadan tekrar giriş yapabilmek mümkün. Yine de küresel olarak bilinen sorunun neyden kaynaklandığı henüz açıklanmadı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...