Tgrt Haber
21 Eylül 2023 17:03 - Güncelleme : 21 Eylül 2023 17:25

X (Twitter) çöktü mü, neden açılmıyor, ne zaman düzelir?

Elon Musk'ın adını 'X' olarak değiştirdiği Twitter'da bir süredir erişim problemi yaşanıyor. Bazı twitlerin görünmediğini belirten kullanıcılar sorunu anlamak için hemen tarayıcıdan 'X (Twitter) çöktü mü, ne zaman gelir?' sorusunun cevabını aramaya başladı. İşte, 21 Eylül 2023 X'e (Twitter) erişim sorunu ile ilgili detaylar...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
X (Twitter) çöktü mü, neden açılmıyor, ne zaman düzelir?
Twitter,X,Sosyal medya platformu

Twitter yeni adıyla X çöktü mü? Dünyanın en zengin insanlarında biri olan Elon Musk'ın adını 'X' olarak değiştirdiği Twitter'da sosyal medya kullanıcıları bir süredir erişim problemi yaşıyor. Peki, X (Twitter) gerçekten çöktü mü, neden erişim problemi yaşanıyor? İşte, 21 Eylül 2023 X'e (Twitter) erişim sorunu ile ilgili detaylar...

X (TWITTER) ÇÖKTÜ MÜ?

X platformu kullanıcıları; paylaşılan gönderilere cevap veremediklerini, gönderilerin yüklenmediğini ve kullanıcıların profillerinin altında attıkları twitlerin gözükmeme sorunlarıyla karşılaştıklarını belirtti. 

SORUN NE ZAMAN DÜZELİR?

X sosyal medya platformunda erişim problemi yaşanınca, birçok sosyal medya kullanıcısı tarayıcıdan 'X (Twitter) çöktü mü, ne zaman gelir?' sorusunun cevabını aramaya başladı.  X sosyal medya platformunda meydana gelen sorunun anlık olduğu ve ilerleyen dakikalarda çözülmesi bekleniyor.

X (Twitter) çöktü mü, neden açılmıyor, ne zaman düzelir?

SUNUCU KAYNAKLI HATALAR GÖZE ÇARPTI

Saatler öğleden sonrayı gösterdiğinde, Twitter'da (X) kesintilerin arttığı göze çarpıyor.  Bununla birlikte, Twitter'da yaşanan sorunun nedeni bilinmiyor. Ancak kullanıcıların bildirimlerine göre, sorun hem internet sitesinde hem de uygulamada yaşanıyor. Ayrıca sunucu bağlantısı kaynaklı sorun da göze çarpıyor. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...