Tgrt Haber
04 Nisan 2024 14:29 - Güncelleme : 04 Nisan 2024 14:33

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında bilgiler

Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı olan yerel seçime katılan Gülşah Durbay'ın kim olduğu merak edilirken kaç yaşında olduğu da araştırıldı. 4 Nisan günü mazbatasını teslim olan belediye başkanının hayatı ve biyografisi...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında bilgiler

31 Mart günü Türkiye'de yerel seçim gerçekleşti. Sonuçların ardından Şehzadeler Belediye Başkanı da belirlendi. Manisa'da dünyaya gelen ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı olarak seçime giren Durbay hakkında bilgileri sizler için derledik.

4 Ocak 1988 yılında dünyaya gelmiştir. 2022 senesinde lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı.

Celal Bayar Üniversitesi'nde ekonomi ve finans alanında doktora yapan isim, CHP Manisa Gençlik Kolları'nda siyasi hayatına ilk adımı attı ve şimdi ise Şehzadeler Belediye Başkanı olarak görev alıyor. Yüzde 38.34 oy oranı ile seçimde kazanan aday oldu.

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında bilgiler - 1. Resim

Yerel seçim sonuçlarının ardından Manisa'da 57.26 oy oranı ile CHP'nin adayı Ferdi Zeyrek kazandı. İkinci sırada ise MHP'nin adayı Cengiz Ergün % 29.78 oy oranında kaldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...