Tgrt Haber
BIST
10276.88
%0.67
(68.24)
Dolar
32.34
%-0.07
(-₺0.02)
Euro
34.879
%0.06
(₺0.02)
Sterlin
40.6534
%0.01
(₺0.00)
Altın
2431.771
%0.21
(₺4.98)
Bitcoin
$63860
%-0.18
Ethereum
$3140.4
%0.18
AVAX
36.89
%-1.26
 - Cevdet Yılmaz'dan enflasyon mesajı
2 saat 57 dakika önce

Cevdet Yılmaz tek haneli enflasyon için tarih verdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyonla mücadeleye ilişkin önemli mesajlar verdi. Haziranda yıllık bazda zirveyi görecek enflasyonun sonraki aylarda hızlı şekilde düşeceğini belirten Cevdet Yılmaz, tek haneli enflasyon için de tarih verdi. Yılmaz ayrıca Türkiye'nin döviz problemi olmadığını da vurguladı.
 - Gündemde emekli ve dar gelirli olacak
3 saat 25 dakika önce

Kabine toplanıyor! Emekli ve dar gelirli için atılacak adımlar masada

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Kritik toplantının ana gündeminde ekonomi bulunuyor. Kabine’nin masasına emekli ve dar gelirli için atılacak adımlar gelecek.
Ekonomi - Ekonomi
3 saat 58 dakika önce

Cumhurbaşkanı talimatı verdi ürünlerde indirime gidildi!

Enflasyon gerekçe göstertilerek marketlerin fahiş fiyat artışları sonrasında, hükümet tarafından fiyatları dengelemek adına ve ürünleri daha ucuz fiyattan vatandaşla buluşturmak için açılan Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, mayıs ayında da birçok üründe indirime gitti.
 - Memur için yeni seçenek masada!
4 saat 24 dakika önce

Memur için çözüm aranıyor! Servis giderleri arttı, toplu taşıma kartı seçeneğini masaya geldi

Kamuda tasarruf dönemi için sıkı önlemler alınırken, memurların kullandığı servislerin maliyeti 477 milyon TL'ye ulaştı. Kritik rapor sonrası memura toplu taşıma kartını verilmesi seçeneği hükümetin masasına geldi.
Ekonomi - Ekonomi
4 saat 53 dakika önce

Bakan Yumaklı duyurdu: Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı duyurdu! Türkiye Arıcılık Haritası 2023 verileriyle güncellendi. Bakan Yumaklı, Türkiye'nin, bal üretiminde dünyada ikinci sırada olduğunu dikkat çekerek Türkiye Arıcılık Haritası'nın yenilenerek arıcılara dijital rehber olacağını kaydetti.
Ekonomi - Ekonomi
5 saat 24 dakika önce

Bakan Göktaş açıkladı: Aile Destek Merkezleri’nde 140 bin kişiye destek sağlandı

Aile Destek Merkezleri kadınlara iş ve meslek sahibi yapmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kadınların kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayan Aile Destek Merkezlerinden (ADEM) geçtiğimiz yıl yaklaşık 140 bin kişinin yararlandığını açıkladı.
 - Kurbanlıklar için alarm verildi!
5 saat 48 dakika önce

Et fiyatlarındaki ateş dinmiyor! Kurbanlıklar için şimdiden ‘alarm’ verildi

Et fiyatlarındaki ateş sönmüyor. Ramazan öncesinde başlayan fiyat artışları bayram sonrasında da fiyatlar durmadı. Zamlar tavuk etine de sıçradı, yüzde 200’lük zam sonrası ihracat kısıtlamasına gidildi. Kırmızı et fiyatlarındaki zamlara çözüm aranırken, kurbanlık fiyatları için şimdiden alarm çanları çalıyor.
 - Meclis'te fahiş fiyat mesaisi başlıyor!
6 saat 17 dakika önce

Meclis'te fahiş fiyat mesaisi başlıyor! Ağır yaptırımlar geliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gündem ekonomi ile başlayacak. Enflasyonla mücadelede kilit rolü bulunan fahiş fiyat için kritik önlemler geliyor. Fiyatları stokçulukla yükselten ve fahiş olarak uygulayanlara ağır yaptırımlar uygulanacak.
Ekonomi - Ekonomi
22 saat 27 dakika önce

BankPozitif’ten kredi notu artışı değerlendirmesi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’in mart ayındaki not artışının ardından bir kredi notu artışı da Standard & Poor’s’tan geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, kredi notu görünümünü ise "pozitif" olarak korudu.
Ekonomi - Ekonomi
22 saat 31 dakika önce

Türkiye'nin LNG ihracatında yeni dönem!

Rusya-Ukrayna savaşı sırasında LNG ticaretinin önemi arttı. Uzmanlar yapılan kanun değişikliği ile Türkiye’nin Avrupa’ya LNG ihraç edebileceğini ifade ettiler.
 - Akaryakıta bu kez de indirim geliyor
04 Mayıs 2024 - 15:25

Benzinde ve motorinde fiyatlar değişiyor, akaryakıta bu kez de indirim geliyor

Akaryakıt fiyatları yurt dışı gelişmelerine bağlı olarak sürekli değişiyor. Dün gece zam gelen benzin ve motorine pazartesi günü indirim geleceği öğrenildi.
Ekonomi - Ekonomi
04 Mayıs 2024 - 14:53

Azerbaycan ile çifte vergilendirme kaldırıldı

Azerbaycan ve Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in anlaşmayı onaylamasıyla kaldırıldı.
 - Gururlandıran çıkarma
04 Mayıs 2024 - 14:44

Türk iş insanları Almanya'da ekonomi gündemini belirleyecek! Gururlandıran Almanya çıkarması

Almanya'da 8'incisi düzenlenen ve ev sahipliğini Avrupa Türk İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği'nin (ATİAD) yapmış olduğu 8.Türk-Alman Ekonomi Günü toplantısı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek başta olmak üzere birçok iş insanı ve gazetecilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Türkiye'de İş Dünyası dergisinin özel sayısı buluşması da yarın Düsseldorf''ta olacak. Almanya'da bu hafta Türk rüzgarı esecek.
 - Sendika Başkanı 15 Mayıs'ı işaret etti
04 Mayıs 2024 - 14:18

Ekmeğe zam kapıda, Sendika Başkanı 15 Mayıs'ı işaret etti

Son dönemlerde maliyetlerin artması "Ekmeğe zam yapılacak mı?" sorularını gündeme getirdi. Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar konu hakkında açıklama yaptı.
 - Bakan Şimşek'ten kredi notu mesajı
04 Mayıs 2024 - 13:51

Bakan Şimşek'ten S&P'nin Türkiye kararına ilişkin açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Programımızın olumlu sonuçları kredi derecelendirme kuruluşlarının kararlarına yansıyor." dedi.
 - Bakan Uraloğlu'ndan önemli açıklamalar
04 Mayıs 2024 - 13:04

Trafik için dikkat çeken istatistikler, Bakan Uraloğlu açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılı karayolları trafik hacim istatistiklerini açıkladı. Bakan Uraloğlu, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde trafik hacmi 240 bin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde ise 190 bin araç oldu” dedi.
 - Kamuda tasarruf İçişleri'nden başladı
04 Mayıs 2024 - 12:39

Kamuda tasarruf İçişleri'nden başladı: Araç ve koruma polis sayısı azaltıldı

Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında bakan ve bakan yardımcılarının araç ve koruma polis sayısının azaltıldığını açıkladı. Bakan Yerlikaya'nın talimatı doğrultusunda, 4 bakan yardımcısının özel kalemleri ve 69 koruma polisi de görevden çekildi ve yerlerine atama yapılmadı.
 - Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması
04 Mayıs 2024 - 12:36

Bakan Şimşek tek haneli enflasyon için tarih verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Almanya'da yaptığı açıklamalarda enflasyonun düşeceği tarihi açıkladı. Bakan Şimşek, "Mayıs ayında yüzde 70'in üzerinde bir enflasyonla zirveyi bulacağız" dedi.
Ekonomi - Ekonomi
04 Mayıs 2024 - 12:32

İş Dünyası Düsseldorf’ta buluşuyor, fırsatları konuşuyor!

İhlas Medya Grubu’nun aylık ekonomi dergisi Türkiye’de İş Dünyası, Türk ve Alman iş insanlarını Düsseldorf’ta bir araya getirecek ve üçüncü ekonomi buluşmasını gerçekleştirecek.
 - Türkiye yatırımcının radarına girdi
04 Mayıs 2024 - 12:06

Türkiye yatırımcının radarına girdi, Avrupa'da 4. sıraya yükseldi

Kovid-19 salgını sonrasında Avrupa’da UDY projelerinde düşüş görüldü. Türkiye ise 2023’te çektiği uluslararası yatırım projeleri ile Avrupa’da dördüncü sıraya yükseldi.
Sona Git