Tgrt Haber
Magazin - Magazin
01 Mayıs 2024 - 13:16

Prens dizisinin oyuncusu Giray Altınok'tan kötü haber! "Ciğerlerim enfeksiyon doldu"

Prens dizisiyle viral olan Giray Altınok, hayranlarına kötü haber verdi. Altınok paylaşımında ciğerlerinin enfeksiyon kaptığını belirtti. Ancak ses tonu olayı Haluk Bilginer'e benzerliğe götürdü.
Magazin - Magazin
01 Mayıs 2024 - 13:07

Fatih Terim'in kızı Buse Terim geçtiğimiz ay boşandığı 10 yıllık eşiyle bir araya geldi!

Yunanistan'ın Panathinaikos takımına teknik direktörlük yapan Fatih Terim, olaylı maç sonrası torununun doğum günü nedeniyle İstanbul'a geldi. Buse Terim'in kızının doğum gününde ise çarpıcı anlar yaşandı. Terim, geçtiğimiz ay boşandığı eşiyle ilk kez aynı karede yer aldı.
Magazin - Magazin
01 Mayıs 2024 - 04:14

Yeniden damat oldu... Emre Altuğ'dan sürpriz nikah! 

Son olarak Yalı Çapkını dizisiyle ekranlarda olan şarkıcı-oyuncu Emre Altuğ, 2015 yılında Çağla Şıkel'le yollarını ayırmıştı. Yeni teklisi ‘Tatildeyim’i müzikseverlerin beğenisine sunan şarkıcı, müzik klibi için tekrar evlendi.
Magazin - Magazin
30 Nisan 2024 - 17:22

Popstar Bayhan hayatının en büyük pişmanlığını açıkladı! Sezen Aksu itirafı dikkat çekti

Popstar yarışmasına damga vuran Bayhan Gürhan, katıldığı evlilik programının hayatının en büyük pişmanlığı olduğunu söyleyerek Sezen Aksu ile düet çalışmalarının nasıl iptal olduğunu ilk kez açıkladı.
Magazin - Magazin
30 Nisan 2024 - 16:43

Scooby-Doo efsanesi geri dönüyor! Live-action olarak yayınlanacak

Scooby, Shaggy, Velma, Fred, Daphne gibi karakterlerin yer aldığı Scooby-Doo karakterlerinin yer aldığı macera türü Scooby-Doo çizgi filmi, live-action dizisi olarak yeniden yayınlanmaya başlayacak.
Magazin - Magazin
30 Nisan 2024 - 16:07

Kibariye’den ihanet iddialarına cevap: Önemli olan benim düzgün durmam

Kıbrıs’ta konser veren Kibariye, kızının babası Ali Küçükbalçık’ın adının karıştığı dolandırıcılık ve ihanet iddialarına “"Her erkek yapar, yapmayan yok. Önemli olan benim düzgün durmam.” dedi.
Magazin - Magazin
30 Nisan 2024 - 14:53

2024 Dünyanın en güzel kadınları listesinde olmaması olay oldu! Türklerin göz bebeği Gülşen Bubikoğlu oldu

Dünyanın en güzel kadınlarının seçildiği listede 3 tane de Türk isim yer aldı. Sosyal medyada sorulan “Türkiye’nin en güzel kadınları kim?” sorusunun cevabı Gülşen Bubikoğlu oldu.
Magazin - Magazin
30 Nisan 2024 - 12:26

Seda Bakan ile Berfu Yenenler’in baby shower diyaloğu izleyiciyi ikiye böldü

Berfu Yenenler'in programına konuk olan Seda Bakan, kızlarına baby shower yapmadığını onun yerine mevlit okuttuğunu açıkladı. Balkan'ın açıklamaları üzerine Berfu Yeneler'in "Ben o kültürü hemen sahiplenirim!" demesi izleyicileri ikiye böldü.
Magazin - Magazin
30 Nisan 2024 - 11:59

Acun Ilıcalı yeni alacağı takımı açıkladı

Hull City’nin sahibi olan Acun Ilıcalı, uzun süredir yaptığı araştırmaların ardından Slovenya Ligi’nin köklü takımlarından Maribor'u satın almaya karar verdiğini açıkladı.
Magazin - Magazin
30 Nisan 2024 - 11:30

Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu’nun son hali ortaya çıktı! Herkes aynı yorumu yaptı

Ünlü şarkıcı Tarkan ile 2016 yılında evlenen Pınar Tevetoğlu, aylar sonra ilk kez görüntülendi. Gözlerden uzak bir yaşam süren Pınar Tevetoğlu, mütevazi tavırlarıyla beğeni topladı.
Magazin - Magazin
30 Nisan 2024 - 11:05

Yeni doğum yapan Eda Ece'den günler sonra ilk paylaşım: Annelik ne büyük bir şeymiş

Geçtiğimiz temmuz ayında basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenen oyuncu Eda Ece, anne olduktan sonra kızı hakkında konuştu. "Annelik ne büyük bir şeymiş" diyen Ece, yaşadığı süreçten bahsetti.
Magazin - Magazin
30 Nisan 2024 - 10:33

1 haftada 2,5 kilo veren Bergüzar Korel, neden zayıfladığını anlattı

Oyuncu Bergüzar Korel, 1 haftada 2,5 kilo verdiğini belirterek neden kilo verdiğini ilk kez paylaştı. Sosyal medya hesabından video paylaşan Korel, hastalıklarından bahsetti.
Magazin - Magazin
30 Nisan 2024 - 09:51

Serbest bırakılan Nihal Candan tekrar cezaevine girebilir

Suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerden Nihal Camdan yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle dün tahliye edildi. Müşteki avukat ise 37 kiloya düşen Nihal Candan’ın tahliyesine itiraz ederken, yapılan itiraz haklı bulunursa fenomen tekrar cezaevine girecek.
Magazin - Magazin
30 Nisan 2024 - 09:28

Kıvanç Tatlıtuğ'a sorulan Çağatay Ulusoy sorusu ortamı gerdi

Bir dönem sık sık bir arada görüntülenen Çağatay Ulusoy ile Kıvanç Tatlıtuğ’un küs iddiaları gündemdeyken Tatlıtuğ, ilk kez bu konu hakkında konuştu.
Magazin - Magazin
29 Nisan 2024 - 17:35

Ünlü şarkıcı Armağan Şenol hayatını kaybetti! Kızı acı haberi paylaştı

Türk orkestra şefi olan Armağan Şenol, 96 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü ismin oyuncu kızı Parla Şenol acı haberi “ 96 yıl boyunca atladı, zıpladı, yandı, yaktı, şakıdı ve sonunda 27 Nisan gecesi kuş gibi uçtu gitti” sözleriyle duyurdu.
Magazin - Magazin
29 Nisan 2024 - 16:47

Ünlü oyuncu cinsel saldırı iddiasıyla gözaltında

Fransız oyuncu Gerard Depardieu cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alındı. Ünlü oyuncu daha önce kendisine yöneltilen suçlamaları reddetmişti.
Magazin - Magazin
29 Nisan 2024 - 16:17

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya ile oynamıştı! Nejat İşler dizi sektörünü bıraktı

Son olarak Aile dizisiyle ekranda olan Nejat İşler, dizinin erken final yapmasıyla ilgili ilk kez konuştu. İstenilen reytinglere ulaşamayan dizinin final yapmasının ardından konuşan İşler, “Televizyona iş yapmam” diyerek sitemde bulundu.
Magazin - Magazin
29 Nisan 2024 - 15:42

Nihal Yalçın'dan Sertap Erener’e destek: Herkes kendi burnuna baksın

Son yayınlanan video klibinde görünümüyle eleştiri oklarının hedefi olan Sertap Erener'e bir destek de oyuncu Nihal Yalçın dan geldi. Yalçın yıllardır uğradığı mobingi ilk kez paylaştı
Magazin - Magazin
29 Nisan 2024 - 15:06

Güzellik algısında "ırkçılık" kalktı! 2024 Dünyanın en güzel kadınları listesinde Türk isimler de var

Güzellik algısında bir ilk yaşandı. 2024'te "dünyanın en güzel kadınları" listesinde ırkçılık anlayışında tabular kırıldı. Listede Orta Doğu, Asya ve Güney Amerikalı kadınlar yer aldı. Öte yandan 2024 dünyanın en güzel kadınlarının yer aldığı listede 3 tane de Türk isim var.
Magazin - Magazin
29 Nisan 2024 - 14:49

Sosyal medya fenomenine canlı yayın esnasında kamyonet çarptı

Kayseri’den 2 arkadaşıyla yola çıkan sosyal medya fenomeni Neşet Turan, İstanbul’a varmak için 8 gündür yürüyordu. Turan’a canlı yayın yaptığı esnada kamyonet çarptı. Fenomen hayatını kaybederken, kamyonet şoförü ise tutuklandı.
Sona Git