Tgrt Haber
Magazin - Magazin
8 saat 9 dakika önce

İbrahim Tatlıses'ten yüzüklerini taktığı gençlere düğün tavsiyesi

İbrahim Tatlıses yakın arkadaşı organizatör Polat Yağcı’nın yeğeni olan Melih Yanık'ın nişan törenine katıldı. Yüzükleri takan Tatlıses, peş peşe esprileriyle konukları güldürürken, tavsiye vermeyi de ihmal etmedi.
Magazin - Magazin
10 saat 31 dakika önce

Volkan Demirel ve Zeynep Demirel'den boşanma iddialarına yan yana cevap

Volkan Demirel ile Zeynep Demirel'in boşanmaya karar verdiği ve mahkemeye başvurduğu iddia edilmişti. Çift iddiaları yalanlarken, yan yana fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.
Magazin - Magazin
11 saat önce

Esra Dermancıoğlu, Cannes'a giden oyuncuları yerden yere vurdu

Oyuncu Esra Dermancıoğlu, Cannes'a katılan oyunculara ateş püskürdü. Sosyal medya hesabından video paylaşan oyuncu, "İsterdim ki manyak performansları olan oyuncular gitsin, havalı yürüyüşler yerine iletişim kurabilecek insanların orada olmasını isterdim." dedi.
Magazin - Magazin
12 saat 1 dakika önce

Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör sevgilisiyle yakalandı: Bunu yayınlamayalım

Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih rolüyle yer alan Doğukan Güngör, dansçı Aleyna Yalçın ile görüntülendi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Güngör muhabirlere, "Bunu yayınlamayalım" dedi.
Magazin - Magazin
12 saat 30 dakika önce

Hepsi grubu üyesi Eren 40 yaşına girdi! Oğlunun fotoğrafını ilk kez paylaştı

Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyesi Eren Bakıcı, İstanbul'u terk ederek Bursa'ya yerleşmişti. 40 yaşına giren Bakıcı, ilk kez yakalandı.
Magazin - Magazin
13 saat 4 dakika önce

Aras Bulut İynemli müziği duyunca yerinde duramadı! Çukur'un Yamaç'ı adeta geri geldi

Uzun süredir ekrandan uzak olan oyuncu Aras Bulut İynemli arkadaşının düğününde ortaya çıktı. Müziğin ritmine kendine kaptıran İynemli, sahnenin tozunu attırdı.
Magazin - Magazin
13 saat 21 dakika önce

Volkan Demirel ve Zeynep Demirel çifti boşanıyor! 13 yıllık aşk bitti!

Atakaş Hatayspor'un eski direktörü Volkan Demirel ile 13 yıllık eşi Zeynep Sever Demirel'in ayrılık kararı aldığı ve mahkeme başvurdukları iddia edildi.
Magazin - Magazin
13 saat 28 dakika önce

Gupse Özay'ın kızını görenler gözlerine inanamadı! 'Yok artık' dedirten benzerlik

Gupse Özay 2020 yılında kendisi gibi oyuncu Barış Arduç ile evlendi ve 2022 yılında ise kızını kucağına aldı. Çiftin gözlerden uzak büyüttüğü kızlarının ilk karesi ortaya çıktı. Fotoğrafı gören herkes, 'Bu kadar benzerlik olmaz' yorumunu yaptı.
Magazin - Magazin
19 Mayıs 2024 - 15:17

Erkan Yolaç son yolculuğuna uğurlandı

Televizyon ekranlarının unutulmaz isimlerinden Erkan Yolaç, Barbaros Hayreddin Paşa Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Magazin - Magazin
19 Mayıs 2024 - 04:23

Okan Bayülgen zor kararını duyurdu: "30 yıl yaptık artık gücüm yok"

Ünlü televizyon programcısı ve tiyatrocu Okan Bayülgen hayatının zor kararını verdi. 30 yıl boyunca yaptığını ancak artık gücünün olmadığını söyleyen Bayülgen hayranlarını çok üzecek.
Magazin - Magazin
18 Mayıs 2024 - 17:25

Arka Sokaklar'ın sezon finali belli oldu!

Yeni bölümü bu akşam yayınlanacak 18 sezondur devam eden Arka Sokaklar dizisinin sezon finali belli oldu. Şevket Çoruh'un da dahil olduğu dizi 42 bölümü tamamlamayacak.
Magazin - Magazin
18 Mayıs 2024 - 16:23

Göztepeli Rıza Kocaoğlu'ndan Elazığspor'a destek

Son olarak İnci Taneleri dizisinde rol alan dizi ve sinema oyuncusu Rıza Kocaoğlu, sosyal medya hesabından 'başarılar' notuyla Elazığspor forması paylaşarak destek verdi.
Magazin - Magazin
18 Mayıs 2024 - 15:58

10 yıldır komada! Formula 1 pilotu Michael Schumacher'ın ailesi zor durumda

Geçirdiği kaza nedeniyle senelerdir komada olan F1 efsanesi Michael Schumacher'in ailesi ünlü ismin servet değerindeki saatlerini tedavi için satışa çıkardı.
Magazin - Magazin
18 Mayıs 2024 - 15:22

Alkollü yakalanan Sıla Türkoğlu ehliyetini kaptırdı

Kızılcık Şerbeti'ninde Doğa karakteriyle yer alan Sıla Türkoğlu geçtiğimiz gün alkollü araç kullanırken yakalandı. Ehliyetine el konulan Türkoğlu, görüntü vermemek için büyük çaba sarf etti.
Magazin - Magazin
18 Mayıs 2024 - 14:44

Demet Evgar'dan doğum gününe özel eğlenceli dans

Bahar dizisinin oyuncusu Demet Evgar, yeni yaşına özel sette dans etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Evgar'a oyuncu arkadaşlarından da yorum yağdı.
Magazin - Magazin
18 Mayıs 2024 - 14:32

Ajda Pekkan, Sezen Aksu'yu ikna edemedi: Tansiyonum yükseliyor

İlk stadyum konserini verecek ünlü şarkıcı Ajda Pekkan’a birçok sanatçı eşlik edecek. Pekkan, Pekkan, sahneleri bırakan Sezen Aksu ile aynı sahneyi paylaşıp paylaşmayacakları sorusuna da cevap verdi.
Magazin - Magazin
18 Mayıs 2024 - 12:00

Detoks kampına giren Farah Zeynep Abdullah diyetini paylaştı

Son olarak Kızılcık Şerbeti dizisine konuk oyuncu olarak katılan Farah Zeynep Abdullah yeni projesi öncesi detoks kampına katıldı. İlk başta çok zorlandığını anlatan Abdullah, uyguladığı diyeti bir bir paylaştı.
Magazin - Magazin
18 Mayıs 2024 - 11:42

Cem Yılmaz gençlik fotoğrafını paylaştı: Yüzüme küçük dokunuşlar yaptırdım

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile barıştıkları iddia edilen Cem Yılmaz yeni paylaşımıyla yine gündem oldu. Komedyen Yılmaz, gençlik yıllarına ait bit fotoğrafını takipçileriyle paylaşarak espriyi patlattı.
Magazin - Magazin
18 Mayıs 2024 - 11:06

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'e mahkeme yolu gözüktü

Mahkeme uyuşturucu alırken yakalanan oyuncu Feyza Civelek‘in ‘tanık’ sıfatıyla dinlenmesi için zorla getirilmesine karar verdi.
Magazin - Magazin
18 Mayıs 2024 - 11:01

Ünlü şarkıcı P. Diddy’den kız arkadaşına şiddet! Görüntüler ortaya çıktı

Son dönemde adı sürekli şiddet olaylarına karışan ABD’li ünlü şarkıcı Puff Diddy lakaplı Sean Combs’un kız arkadaşına şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıktı.
Sona Git