Tgrt Haber

Sıradaki blöf gelsin

2 Nisan 2024 09:30 | Güncelleme :2 Nisan 2024 13:12

Fenerbahçe, “Süper Lig’den çekiliriz” blöfüyle Trabzon’da yaşanan saha olaylarını zaman aşımına uğratmayı başardı. Döner tekme ile tekvando dersi veren Batshuayi, PFDK’nın sevk listesinde yer almazken, Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat tedbirsiz olarak sevk edildi.

Şimdi sizlere soruyorum; bu gerçekten adalet mi?

Galatasaray’ın kalecisi Günay Güvenç, Kasımpaşa mücadelesinde tartışmanın arasına dahil olarak kavgayı ayırmaya çalıştı. PFDK ise Günay’a 2 maç ceza verdi. Peki Trabzon’da yaşanan olayları tüm Türkiye naklen izledi. Yerde yatan ve etkisiz hale getirilen bir taraftarın kafasına tekme atmak kasten adam yaralamaya girmez mi? Neden TFF sevkleri yaparken 44. maddeden hiçbir Fenerbahçeli futbolcuyu sevk edemedi? Basit bir kavgayı ayıran Günay’a 2 maç ceza kesenler, Trabzon’da yaşananların üzerine neden kapatmak istiyor?

Süper Kupa’ya çıkmayız tehdidi!

Cezaların hafiflemesi için gündemi meşgul eden ve minimum ceza ile bu olayların üzerini kapatmaya çalışan Fenerbahçe’de yeni blöfü tahmin edebilir misiniz? Durun ben sizlere söyleyeyim. Sıradaki blöf; Süper Kupa’ya çıkmayacağız. Blöf dediğime bakmayın Süper Lig’den çekiliriz sözünü tutamayacak olanlar, Süper Kupa’ya çıkmayarak ‘biz dik duruş sergiledik’ algısı yapmaya hazırlanıyor olabilir.

Galatasaray hazır

Sarı-kırmızılı takımın yöneticisi, teknik direktörü ve futbolcusu 7 Nisan’da oynanacak olan Süper Kupa mücadelesini iple çekiyor. Saha dışı olaylara dahil olmak istemeyen Galatasaray’da 2 hedef var. Bunlardan biri Süper Lig şampiyonluğu, diğeri ise Süper Kupa… Kaosun içine çekilmek istenen Galatasaray yönetimi satranç oynar gibi hamle yapmaya devam ediyor. Bazı yöneticiler gibi kendini kaybedercesine çıkıp, ahkam kesmek yerine İNCELENME çağrısında bulunuyor.

Sahi neden Erden Timur’un hepimiz incelenelim çağrısına hâlâ yanıt veren olmadı?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bekir 2 Nisan 2024 12:55

Mükemmel bir yazı tebrik ederim

Kaya Temel - Son Yazıları
Sahada Winner…
6 Mayıs 2024
Bir taşla iki kuş
30 Nisan 2024