Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
08 Ağustos 2021 - 16:12

Türk karate hakemi Uğur Kobaş, sosyal medyadan tehdit ediliyor!

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda görev yapan tek Türk karate hakemi Uğur Kobaş ve ailesi, Suudi Arabistanlı sporcunun diskalifiye edildiği erkekler kumite +75 kilo finalinden sonra sosyal medya üzerinden tehditler alıyor.
Futbol - Futbol
08 Ağustos 2021 - 15:57

Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz kulüpten ihraç edilecek mi? Alp Yalman...

Galatasaray'da son dakika haberine göre; Sarı-kırmızılılarda eski başkan Mustafa Cengiz, eski 2. başkan Abdurrahim Albayrak ve yönetimin kulüpten ihracı için talepte bulunuldu. Galatasaray eski başkanlarından Alp Yalman, konuya ilişkin açıklamada bulundu.
Futbol - Futbol
08 Ağustos 2021 - 14:21

Lionel Messi, Barcelona'ya gözyaşlarıyla veda etti!

Barcelona'nın ayrılığını resmen açıkladığı Lionel Messi, düzenlediği basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı. Messi, "Bugün, her şeye veda etmek zorundayım. 13 yaşından beri buradayım. Geçen 21 yıldan sonra, eşim ve 3 Katalan-Arjantinli çocuğumla buradan ayrılıyorum." ifadelerini kullandı. Ayrıca, Fransız L'Equipe gazetesi, Lionel Messi'nin bu akşam Paris'e geçeceğini ve pazartesi günü sağlık kontrollerine girdikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacağını iddia etti.
Futbol - Futbol
08 Ağustos 2021 - 13:39

Sivasspor’a İspanyol hakem

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında DG Sivasspor ile Dinamo Batumi arasında oynanacak mücadelede İspanyol hakem Ricardo de Burgos düdük çalacak.
Futbol - Futbol
08 Ağustos 2021 - 13:31

Fenerbahçe'de Burak Kapacak ilk antrenmanına çıktı

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Futbol - Futbol
08 Ağustos 2021 - 12:34

Galatasaray'da Radamel Falcao ile yollar ayrılıyor! Son dakika transfer haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberine göre; Sarı-kırmızılılar, büyük umutlarla transfer ettiği ancak bir türlü sakatlıklardan kurtulamayan ve beklenilen performansı gösteremeyen Kolombiyalı golcü Radamel Falcao ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Galatasaray yönetimi, Falcao'nun menajerlik şirketini İstanbul'a davet etti. Haftaya sözleşme feshi için görüşme yapılacak.
Futbol - Futbol
08 Ağustos 2021 - 12:19

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığından Galatasaray'ın itirazına ret

Sarı-kırmızılıların geçen sezon oynanan derbide Ülker Stadı'na usulsüz seyirci alındığına ilişkin şikayeti reddedildi.
Futbol - Futbol
08 Ağustos 2021 - 11:12

Rıza Çalımbay: “Türkiye için oynuyoruz”

​Avrupa kupalarında aldıkları başarılı sonuçları değerlendiren DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Aldığımız galibiyetler ülke puanı için çok önemli. Bu maçlara çıkarken önce Türkiye için oynuyoruz. Avrupa maçlarını milli maç havasında oynuyoruz. Onun için de kazanmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi.
Futbol - Futbol
08 Ağustos 2021 - 10:57

Galatasaray, Victor Nelsson ile anlaştı! Son dakika transfer haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberine göre; Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları da devam ediyor. Bugüne kadar Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara, Berkan Kutlu, Van Aanholt, Sacha Boey ve Cicaldau'yu kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, Luyindama'nın beklenen performansı bir türlü verememesi sonrası stoper bölgesi için de somut adımlar atmaya başladı. Galatasaray, Kopenhag'da forma giyen Victor Nelsson ile anlaşmaya vardı. Danimarkalı futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.
Futbol - Futbol
08 Ağustos 2021 - 10:31

Alex Teixeira Beşiktaş'ta! İstanbul'a geldi... Son dakika transfer haberleri

Son dakika Beşiktaş transfer haberine göre; Siyah-beyazlıların Asbaşkanı Emre Kocadağ, Brezilyalı yıldız Alex Teixeira transferini resmen açıkladı. A Spor canlı yayınına konuşan Emre Kocadağ, uzun süren transfer pazarlığı sonrası Teixeira ile anlaşmaya varıldığını ifade ederken, yıldız futbolcu İstanbul'a geldi.
Futbol - Futbol
07 Ağustos 2021 - 17:16

Ankaragücü yeni transferlerine imza töreni düzenledi

TFF 1. Lig’e güçlü bir kadroyla başlamayı hedefleyen MKE Ankaragücü'nde yönetim kurulunun transfer yasağını kaldırması üzerine takıma yeni katılan oyuncularla birlikte imza töreni gerçekleştirdi.
Futbol - Futbol
07 Ağustos 2021 - 16:48

Samsunspor, Sırp forvet Alen Melunovic'i kadrosuna kattı

Samsunspor, uzun süredir aradığı forveti Sırbistan’da buldu. Kırmızı-beyazlılar 1,91 boyundaki Sırp golcü Alen Melunevic ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı.
Futbol - Futbol
07 Ağustos 2021 - 15:38

Valentin Rosier: 'Beşiktaş'tan daha iyi teklifler aldım'

Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Valentin Rosier, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde siyah-beyazlı ekibi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.
Futbol - Futbol
07 Ağustos 2021 - 14:20

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Busenaz Sürmeneli’yi telefonla arayarak tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda boksta kadınlar 69 kiloda, altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli’yi tebrik etti.
Futbol - Futbol
07 Ağustos 2021 - 14:12

Miha Zajc: "Fenerbahçe'ye odaklandım"

Fenerbahçe'nin Slovenyalı futbolcusu Miha Zajc, Teknik Direktör Vitor Pereira'nın sisteminde kendini daha iyi hissettiğini belirterek, "Burada olmaktan mutluyum, futbolda her ihtimal söz konusudur. Ben şu anda Fenerbahçe'ye odaklanmış durumdayım, şu an başka bir şey düşünmek istemiyorum" dedi.
Futbol - Futbol
07 Ağustos 2021 - 14:06

Giresunspor, Trabzonspor'dan Fousseni Diabate'yi kiraladı

Trabzonspor, futbolcusu Fousseni Diabate'yi sezon sonuna kadar bedelsiz olarak Giresunspor'a kiraladı.
Futbol - Futbol
07 Ağustos 2021 - 13:54

Rachid Ghezzal Beşiktaş'ta! Son dakika transfer haberleri

Son dakika Beşiktaş transfer haberine göre; Beşiktaş, Rachid Ghezzal’ın bonservisi için Leicester City ile anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlılar, Cezayirli oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.
Futbol - Futbol
07 Ağustos 2021 - 12:25

Sivasspor, Türkiye’ye 600 puan kazandırdı

DG Sivasspor, Avrupa'da elde ettiği başarılı sonuçlarla UEFA ülke sıralamasında Türkiye’ye 600 puan kazandırdı.
Futbol - Futbol
07 Ağustos 2021 - 12:19

Kayserispor, Mustafa Pektemek'i kadrosuna kattı

Yukatel Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi biten golcü oyuncu Mustafa Pektemek ile 2 yıllık mukavele imzaladı.
Futbol - Futbol
07 Ağustos 2021 - 11:11

Beşiktaş, Radja Nainggolan ile anlaştı! Son dakika transfer haberleri

Son dakika Beşiktaş transfer haberine göre; Son şampiyon Beşiktaş, gelecek sezon hazırlıklarını sürdürürken transfer çalışmalarına da hız verdi. İtalyan basını, İnter forması giyen Radja Nainggolan’ın menajeri aracılığıyla Beşiktaş’la el sıkıştığını, artık kulüplerin anlaşmasını beklediğini ileri yazdı.
Futbol - Futbol
07 Ağustos 2021 - 07:54

Muslera’ya ne oldu?

Galatasaray'ın deneyimli file bekçisi Fernando Muslera ayağı kırıldıktan sonra harika bir dönüş yapmıştı ancak şimdi tanınmayacak hâle geldi. 2011’den buyana küçük elleriyle (!)14 kupa kaldıran Uruguaylı eldiven sezona hatalar ve kırmızı ile başladı, teknik ekip araştırma başlattı
Başa Dön