Tgrt Haber

Rachid Ghezzal Beşiktaş'ta! Son dakika transfer haberleri

07 Ağustos 2021 13:54
Rachid Ghezzal Beşiktaş'ta! Son dakika transfer haberleri
Beşiktaş,Leicester City,Rachid Ghezzal

Son dakika Beşiktaş transfer haberine göre; Beşiktaş, Rachid Ghezzal’ın bonservisi için Leicester City ile anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlılar, Cezayirli oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Ntv Spor'un haberine göre; Beşiktaş, Rachid Ghezzal için Leicester City’e 3.2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.  Cezayirli oyuncu, siyah-beyazlılardan performansa bağlı ek ödemelerle yıllık yaklaşık 3 milyon Euro kazanacak.

Geçen sezon Beşiktaş ile 35 maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu 8 gol attı, 18 asist yaptı.

EMRE KOCADAĞ TRANSFERİ RESMEN DUYURDU

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, A Spor'a yaptığı konuşmada yıldız futbolcuyla ve kulübüyle prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu. Kocadağ, Ghezzal'a açıklamasında, "Ghezzal transferinde olumlu ilerliyoruz. Oyuncu ve kulüple prensipte anlaştık artık işin imzaya dökülmesini bekliyoruz." dedi.

RACHİD GHEZZAL KİMDİR?

Rachid Ghezzal, 9 Mayıs 1992'de Fransa'da dünyaya geldi. Futbola, Lyon altyapısında başlayan ve 20 yaşında A takımda forması giyen Cezayir asıllı kanat oyuncusu 2017 yılında Monaco'ya bedelsiz olarak transfer oldu. 2017-2018 sezonunda toplam 35 karşılaşmaya çıkan ve 2 gol 4 asist, Ghezzal'ın yeni durağı Premier Lig oldu. 2018'de Mahrez'i 68 milyon euro'ya Manchester City'ye gönderen Leicester City, yıldız futbolcunun boşluğunu Ghezzal ile doldurdu ve bu transfer için Monaco'ya 14 milyon euro ödedi.

Premier Lig'de toplam 23 maçta forma giyen ve 3 gol kaydeden 28 yaşındaki futbolcu, beklentileri karşılayamadı ve sezon sonu Serie A ekibi Fiorentina'ya kiralandı. Fiorentina'da 21 maça çıkan, 1 gol atıp, 1 de asist yapan tecrübeli orta saha, Leicester'a geri döndü. İngiliz ekibi ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ghezzal'ın güncel piyasa değeri 5.5 milyon euro. Profesyonel kariyerinde 209 maça çıkan Ghezzal, 24 gol attı. Cezayir A Milli Takım forması da giyen yıldız oyuncu, rakip filelere 1 gol bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...