Tgrt Haber
07 Ağustos 2021 11:11

Beşiktaş, Radja Nainggolan ile anlaştı! Son dakika transfer haberleri

Son dakika Beşiktaş transfer haberine göre; Son şampiyon Beşiktaş, gelecek sezon hazırlıklarını sürdürürken transfer çalışmalarına da hız verdi. İtalyan basını, İnter forması giyen Radja Nainggolan’ın menajeri aracılığıyla Beşiktaş’la el sıkıştığını, artık kulüplerin anlaşmasını beklediğini ileri yazdı.

Beşiktaş, Radja Nainggolan ile anlaştı! Son dakika transfer haberleri
Beşiktaş,Salih Uçan,Mehmet Topal,Alex Teixeira,Radja Nainggolan,İnter

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Salih Uçan, Mehmet Topal ve Alex Teixeira'dan sonra orta sahasına bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların, İnter forması giyen Belçikalı orta saha Radja Nainggolan'la anlaşmaya vardığı iddia edildi. İtalyan haber sitesi Calciomercato'da yer alan habere göre; Belçikalı yıldız ile Beşiktaş yönetimi, maaş ve imza parası konusunda el sıkıştı. Bu gelişme sonrası Radja Nainggolan'ın, İnter ile Beşiktaş arasında bonservis konusunda anlaşma sağlanmasını beklediği belirtildi.

NAİNGGOLAN HAZIR

Haberde ayrıca, Radja Nainggolan'ın menajeri Beltrami'nin Beşiktaş'la görüşmelerini sürdürmesi için 3 Eylül'e kadar Hakan Korkmaz'a yetki verdiği de ayrıca yer aldı. Öte yandan Fcinter1908 haber sitesi de; Nainggolan'ın Cagliari ile görüşmelerde yaşadığı zorluklardan yararlanan Beşiktaş'ın, İnter'den ayrılmaya hazırlanan Belçikalı oyuncusu için çok daha ciddi şekilde devreye girdiğini duyurdu. Nainggolan'ın İstanbul'a somut bir şekilde gitmeye hazır olduğu ancak Beşiktaş'ın çıtayı yükseltmesi şartıyla bunu kabul edeceği ifade edildi.

BEKLEMEYE GEÇTİLER

İtalyan gazeteciler de bonservisi İnter'de olan ve geçen sezon Cagliari'de forma giyen 33 yaşındaki yıldızının durumunun birkaç gün içinde netleşeceğini duyurdu. Yapılan haber ve yorumlarda Beşiktaş kulübüyle ve aradaki menajerlerle yapılan görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği, Cagliari kulübünün ise oyuncuyu bir sezon daha kiralamak istemesi nedeniyle İnter kulübüyle olan görüşmelerin ise henüz sonuçlanmadığı ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...