Tgrt Haber

Alex Teixeira Beşiktaş'ta! İstanbul'a geldi... Son dakika transfer haberleri

08 Ağustos 2021 10:31
Alex Teixeira Beşiktaş'ta! İstanbul'a geldi... Son dakika transfer haberleri
Beşiktaş,Emre Kocadağ,Alex Teixeira

Son dakika Beşiktaş transfer haberine göre; Siyah-beyazlıların Asbaşkanı Emre Kocadağ, Brezilyalı yıldız Alex Teixeira transferini resmen açıkladı. A Spor canlı yayınına konuşan Emre Kocadağ, uzun süren transfer pazarlığı sonrası Teixeira ile anlaşmaya varıldığını ifade ederken, yıldız futbolcu İstanbul'a geldi.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, A Spor'a açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, Alex Teixeira ile ilgili yaptığı açıklamada, Brezilyalı yıldızın gelecek hafta başında İstanbul'a geleceğini duyurmuştu. Kocadağ konuşmasında, "Alex Teixeira inşallah hafta başında İstanbul'da olacak. Teknik ekibi ve bizleri heyecanlandıran bir transfer." ifadelerini kullanmıştı.

İSTANBUL'A GELDİ!

Beşiktaş Kulübünün transfer görüşmelerinde bulunduğu Brezilyalı futbolcu Alex Teixeira, İstanbul'a geldi. Uçağı, İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapan Teixeira'yı kulüp yetkilileri karşıladı. Brezilyalı futbolcuya, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında karantina uygulanacak. 31 yaşındaki oyuncu son olarak Çin ekibi Jiangsu'da forma giymişti.

2+1 YILLIK SÖZLEŞME

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Alex Teixeira, pazartesi günü İstanbul'da olacak. Brezilyalı 10 numara ile sezon başına 2.7 milyon Euro garanti ücret ve bonuslar üzerinden 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Shaktar Donetsk'te yıldızı parlayan Alex Teixeria, oldukça yüksek bir bonservis bedeliyle Çin Ligi'ne transfer olmuştu. Bonservisi elinde olan yıldız futbolcu, kariyerinde oynadığı 428 maçta, 172 gol atıp, 72 asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...