Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2021 - 16:59

Galatasaray'da ayrılık vakti! Falcao ve Feghouli... Son dakika transfer haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberine göre; Yeni sezonda şampiyonluk olmak ve genç bir takım inşa etmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmalarının yanı sıra takımdan ayrılacak isimler de netleşiyor. Başkan Burak Elmas yaptığı açıklamada, Falcao ve Feghouli'nin mali açıdan kadro planlarında yer almadığını dile getirmişti. Bu açıklamanın ardından yıldız futbolcuların takımdan ayrılması bekleniyor. Cezayirli yıldız futbolcu Sofiane Feghouli'ye Yunan ekibi talip oldu.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2021 - 16:06

Trabzonspor'dan Molde maçı duyurusu! Taraftar...

Trabzonspor, Molde maçı öncesi taraftarlarına stat kapasitesiyle ilgili bir duyuru yaptı.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2021 - 15:34

Miguel Cardoso takıma katıldı

Yukatel Kayserispor, kadrosuna kattığı 27 yaşındaki Portekizli futbolcu Miguel Cardoso Kayseri’ye gelerek takıma katıldı.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2021 - 15:31

Mücahit Albayrak, BB Erzurumspor’da

BB Erzurumspor son olarak Samsunspor’da kiralık olarak forma giyen Gaziantep FK’nın oyuncusu Mücahit Albayrak’ı transfer etti.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2021 - 14:57

Galatasaray, Aliou Dieng'in peşinde! İşte yapılan teklif... Son dakika transfer haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberine göre; Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yeni sezona hazırlanan Galatasaray'da transfer operasyonu hızla devam ediyor. Eksik bölgelere yapılacak takviyelerle sezona iddialı bir başlangıç yapmak ve genç bir takım kurmak isteyen sarı-kırmızılılarda gözler orta saha transferine çevrildi. Galatasaraylı yöneticilerin, Al Ahly takımında forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Aliou Dieng için yeni bir teklif yaptığı ortaya çıktı.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2021 - 13:08

Trabzonspor, Ekuban transferini KAP'a bildirdi!

Trabzonspor, Caleb Ekuban transferi için İtalyan ekibi Genoa ile görüşmelere başlandığını resmen açıkladı.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2021 - 12:26

Royal Hastanesi Bandırmaspor, Galatasaray'dan Gökay Güney'i tekrar kiraladı

TFF 1. Lig ekiplerinden Royal Hastanesi Bandırmaspor, Galatasaray'ın genç stoperi Gökay Güney'i 1 yıl daha kiraladı.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2021 - 12:05

Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür açıklaması!

Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Abdulkadir Ömür'ün sağlık durumuyla ilgili Trabzonspor Kulüp Doktoru Op. Dr. Hakan Çelik açıklama yaptı.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2021 - 11:03

İspanya basını yazdı: Samuel Umtiti Beşiktaş'a! Son dakika transfer haberleri

Son dakika Beşiktaş transfer haberine göre; Son şampiyon Beşiktaş yeni sezon öncesi forvet transferinin yanı sıra stopere takviye için de girişimlerini sıklaştırdı. İspanyol basınında yer alan haberde Barcelona'nın, Fransız stoperi Samuel Umtiti'nin ayrılmasına izin verdiği iddia edildi. Haberde, “Devler Ligi’nde oynayacak bir takıma gidecek” notu düşüldü. Beşiktaş, Devler Ligi kozuyla transferde bir adım önde...
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2021 - 10:43

Galatasaray'a Brezilyalı 10 numara: Claudinho! Son dakika transfer haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberine göre; Yeni sezonda şampiyon olmak ve genç bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Cimbom, 10 numara mevkisi için FCSB'den Olimpiu Morutan'ı gündemine almış, ancak başkan Burak Elmas, menajer oyunlarına işaret edip Rumen futbolcunun transferinden vazgeçtiklerini açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından B planını devreye sokan sarı-kırmızılılar, Brezilyalı 10 numara Claudinho'yla temasa geçti.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2021 - 10:03

Kayserispor Kemen'i transfer etti

Yukatel Kayserispor, Fransa'dan Oliver Kemen'i transfer etti.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2021 - 09:50

Galatasaray'a Falcao müjdesi! Yeni adresi belli oluyor... Son dakika transfer haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberine göre; Yeni sezonda şampiyon olmak ve gelecek yıllar için iyi bir jenerasyon kurmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmalarının yanı sıra takımdan ayrılacak isimler de netleşmeye başlıyor. Başkan Burak Elmas yaptığı açıklamada, Falcao ve Feghouli'nin mali açıdan kadro planlarında yer almadığını dile getirmişti. Bu açıklamanın ardından Falcao'nun takımdan ayrılması bekleniyor.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2021 - 08:29

Borussia Dortmund, Attila Szalai için gözünü kararttı

Fenerbahçe’nin başarılı savunma oyuncusu Attila Szalai, Borussia Dortmund’un radarında girdi. Alman kulübü Macar isim için 12 milyon avroyu gözden çıkardı.
Futbol - Futbol
02 Ağustos 2021 - 17:20

Sivasspor taraftarı, Dinamo Batumi deplasmanında yok!

Dinamo Batumi-DG Sivasspor maçı öncesi Sivasspor taraftarlarına kötü haber geldi. UEFA tarafından alınan karar doğrultusunda Sivasspor taraftarı deplasmana gidemeyecek.
Futbol - Futbol
02 Ağustos 2021 - 17:19

Sam Adekugbe resmen Hatayspor’da

Hatayspor, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Samuel Ayomide Adekugbe’yi resmen kadrosuna kattı.
Futbol - Futbol
02 Ağustos 2021 - 16:16

UEFA Konferans Ligi play-off turu kuraları çekildi

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2021-2022 sezonu play-off turu kuraları çekildi.
Futbol - Futbol
02 Ağustos 2021 - 15:45

Ahmet Ağaoğlu: “Futbolda adalet ve hakkaniyet istiyoruz”

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, MHK Semineri’nde konuştu. Herkesin hakem hatasına sığındığını ifade ederek hakemlere seslenen Ağaoğlu, “Biz futbolda adalet ve hakkaniyet istiyoruz” dedi.
Futbol - Futbol
02 Ağustos 2021 - 15:20

Şenol Güneş: “VAR’a değil, kendinize güvenerek hareket edin”

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, MHK Semineri’nde konuştu. VAR sisteminin önemli olduğunu vurgulayan Güneş, “Ancak VAR’a güvenerek değil kendinize güvenerek hareket edin” dedi. Güneş, ayrıca oyuncuların maç içinde 3-5 dakika cezalandırılacağı ‘Yeşil kart’ kuralının gelmesi gerektiğini söyledi.
Futbol - Futbol
02 Ağustos 2021 - 15:12

Nihat Özdemir: “Avrupa’da yükselen bir hakemliğimiz var”

TFF Başkanı Nihat Özdemir, MHK Yaz Semineri resmi açılışında konuştu. Riva’daki VAR Merkezi’ne Avrupa’nın gıpta ile baktığını söyleyen Özdemir, “Avrupa’da yükselen bir hakemliğimiz var” dedi.
Futbol - Futbol
02 Ağustos 2021 - 15:08

Burak Elmas: “Falcao ve Feghouli’den kulüp bulmalarını istedik”

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, MHK Yaz Semineri resmi açılışının ardından konuştu. Yüksek ücretleri nedeniyle Falcao ve Feghouli’den kulüp bulmalarını istediklerini söyleyen Elmas, Morutan ile ilgili olarak da bugüne kadar herhangi bir tekliflerinin olmadığını ve olmayacağını söyledi.
Futbol - Futbol
02 Ağustos 2021 - 15:02

Serdar Tatlı: “Adil, eşit ve cesur olun”

MHK Başkanı Serdar Tatlı, Merkez Hakem Kurulu Semineri resmi açılışında konuştu. Hakemlere seslenen ve “Adil, eşit ve cesur olun” diyen Tatlı, UEFA hakem kurullarının da Türkiye’nin ev sahipliğinde çok memnun kaldığını sözlerine ekledi.
Başa Dön