Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
07 Ağustos 2021 - 14:06

Giresunspor, Trabzonspor'dan Fousseni Diabate'yi kiraladı

Trabzonspor, futbolcusu Fousseni Diabate'yi sezon sonuna kadar bedelsiz olarak Giresunspor'a kiraladı.
Futbol - Futbol
07 Ağustos 2021 - 13:54

Rachid Ghezzal Beşiktaş'ta! Son dakika transfer haberleri

Son dakika Beşiktaş transfer haberine göre; Beşiktaş, Rachid Ghezzal’ın bonservisi için Leicester City ile anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlılar, Cezayirli oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.
Futbol - Futbol
07 Ağustos 2021 - 12:25

Sivasspor, Türkiye’ye 600 puan kazandırdı

DG Sivasspor, Avrupa'da elde ettiği başarılı sonuçlarla UEFA ülke sıralamasında Türkiye’ye 600 puan kazandırdı.
Futbol - Futbol
07 Ağustos 2021 - 12:19

Kayserispor, Mustafa Pektemek'i kadrosuna kattı

Yukatel Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi biten golcü oyuncu Mustafa Pektemek ile 2 yıllık mukavele imzaladı.
Futbol - Futbol
07 Ağustos 2021 - 11:11

Beşiktaş, Radja Nainggolan ile anlaştı! Son dakika transfer haberleri

Son dakika Beşiktaş transfer haberine göre; Son şampiyon Beşiktaş, gelecek sezon hazırlıklarını sürdürürken transfer çalışmalarına da hız verdi. İtalyan basını, İnter forması giyen Radja Nainggolan’ın menajeri aracılığıyla Beşiktaş’la el sıkıştığını, artık kulüplerin anlaşmasını beklediğini ileri yazdı.
Futbol - Futbol
07 Ağustos 2021 - 07:54

Muslera’ya ne oldu?

Galatasaray'ın deneyimli file bekçisi Fernando Muslera ayağı kırıldıktan sonra harika bir dönüş yapmıştı ancak şimdi tanınmayacak hâle geldi. 2011’den buyana küçük elleriyle (!)14 kupa kaldıran Uruguaylı eldiven sezona hatalar ve kırmızı ile başladı, teknik ekip araştırma başlattı
Futbol - Futbol
06 Ağustos 2021 - 18:56

Son dakika: Fenerbahçe, Bursaspor'dan Burak Kapacak'ı kadrosuna kattı

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada, Bursaspor'dan Burak Kapacak ile anlaşma sağlandığını ve sağlık kontrollerinin ardından resmi imzaların atılacağı belirtildi.
Futbol - Futbol
06 Ağustos 2021 - 00:34

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: 'Daha iyi olacağız' Son dakika haberi

​Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, St. Johnstone maçının ardından yaptığı açıklamada, "1-1 gideceğiz oraya. Galatasaray orada yenecek güçtedir. Deplasmanda atılan gol sıkıntısı da olmadığına göre. 10 kişi buna razı olmadık. Sahada o reaksiyonu gördük. O sevindirici. Daha iyi olacağız. Değişeceğiz, değiştireceğiz daha iyi olacağız inşallah" dedi.
Futbol - Futbol
05 Ağustos 2021 - 23:45

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: “Ülkemize armağan olsun”

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Dinamı Batumi’yi 2-1 yendikleri maçın ardından paylaşımda bulundu. Çalımbay, “Ülkemize armağan olsun” dedi.
Futbol - Futbol
05 Ağustos 2021 - 23:38

Abdullah Avcı: Heyecanlandıran bir takım olacağız

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ilk resmi müsabakaları olmasına rağmen ileriye dönük çok doğru mesajlar verdiklerini belirterek, heyecanlandıran bir takım olmaya devam edeceklerini söyledi.
Futbol - Futbol
05 Ağustos 2021 - 22:59

Galatasaray, St. Johnstone’u deviremedi! Maç sonucu: 1-1

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında evinde İskoç temsilcisi St. Johnstone’u konuk eden Galatasaray, 10 kişi kaldığı mücadelede rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray’ın golünü yeni transfer Sacha Boey kaydetti. Rakibin golünü ise penaltıdan Kerr attı. Bu karşılaşmanın rövanşı 12 Ağustos'ta İskoçya'nın Perth şehrinde oynanacak. Kazanan takım play-off turuna yükselecek.
Futbol - Futbol
05 Ağustos 2021 - 22:42

Manchester City, Jack Grealish'i transfer etti

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Jack Grealish'i renklerine bağladı.
Futbol - Futbol
05 Ağustos 2021 - 22:26

Gol düellosunda kazanan çıkmadı! Trabzonspor 3-3 Molde

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Trabzonspor, Norveç ekibi Molde'yle evinde 3-3 berabere kaldı. Fırtına’nın golleri Nwakaeme, Gervinho ve Djaniny'den gelirken, rakibin gollerini Brynhildsen(2) ve Hussain kaydetti. Rövanş mücadelesi haftaya bugün Norveç’te oynanacak.
Futbol - Futbol
05 Ağustos 2021 - 22:06

Sivasspor 90+5'te kazandı! Dinamo Batumi'yi deplasmanda devirdi...

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Sivasspor, Gürcistan temsilcisi Dinamo Batum’u deplasmanda 2-1 devirdi. Temsilcimizin gollerini Leke James ve 90+5. dakikada Kayode kaydetti. Rakibin tek sayısı 54. dakikada Mamuchashvili’den geldi. Rövanş mücadelesi haftaya bugün Sivas’ta oynanacak.
Futbol - Futbol
05 Ağustos 2021 - 22:03

Adana Demirspor, Manchester City'den kaleci Muric'i kiraladı

Adana Demirspor, İngiltere temsilcisi Manchester City'den kaleci Arijanet Muric'i kiralık olarak transfer etti.
Futbol - Futbol
05 Ağustos 2021 - 20:55

Lionel Messi, Barcelona'dan ayrıldı! Son dakika haberi

İspanya'nın güçlü ekiplerinden Barcelona, Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi'nin takımdan ayrıldığını açıkladı.
Futbol - Futbol
04 Ağustos 2021 - 16:33

Fenerbahçe'de Caner Erlin ve Sinan Gümüş kadro dışı bırakıldı!

Son dakika haberine göre; Fenerbahçe'de Caner Erkin ve Sinan Gümüş kadro dışı bırakıldı. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, kararı Portekizli Teknik Direktör Vitor Pereira’nın verdiği ve 2 oyuncunun çalışmalarını takımdan ayrı sürdüreceği belirtildi.
Futbol - Futbol
04 Ağustos 2021 - 16:17

Galatasaray'dan TFF'ye Oğulcan Çağlayan tepkisi: Bu kumpası kim kuruyor?

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, TFF' tarafından lisansı çıkarılmayan Oğulcan Çağlayan ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. Epözdemir, "UEFA, 'Hukuki sorun yoktur' dedi. Bize fakslanan yazıda oy birliği yazıyor. Karar, oy çokluğundan oy birliğine döndürüldü. Böyle bir şey olabilir mi ya? Hangi eller bu karara dokundu, kimler talimat verdi! Galatasaray'a karşı bu kumpası kim kuruyor?" ifadesini kullandı.
Futbol - Futbol
04 Ağustos 2021 - 15:14

Radamel Falcao'dan Burak Elmas'a flaş yanıt! Son dakika transfer haberleri

Son dakika spor haberine göre; Galatasaray'da başkan Burak Elmas, Sofiane Feghouli ve Radamel Falcao ile görüştüğünü ve iki futbolcuyu kadroda düşünmediğini ilettiğini ifade etmişti. Falcao'dan Elmas'a yanıt gecikmedi. Kolombiyalı yıldız, “Kendine takım bul” diyen Başkan Burak Elmas’a yanıt verdi.
Futbol - Futbol
04 Ağustos 2021 - 14:53

Beşiktaş'ta Adem Ljajic krizi!

Son dakika spor haberine göre; Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren son şampiyon Beşiktaş'ta Adem Ljajic krizi yaşanıyor. Transferler için kaynak oluşturmak isteyen siyah-beyazlı yönetim Ljajic ile yollarını ayırmak istiyor ancak yıllık 4 milyon Euro kazanan Ljajic bu rakamın altında bir teklife sıcak bakmıyor. Beşiktaş yönetimi bu krizi aşmak için tüm yolları denerken, alternatif bir formül aranıyor.
Futbol - Futbol
04 Ağustos 2021 - 14:34

Kasımpaşa, Jeffrey Bruma'yı kadrosuna kattı

Kasımpaşa, Hollandalı stoper Jeffrey Bruma'yı transfer ettiğini açıkladı.
Başa Dön