Tgrt Haber

#Bu hafta sonu yağmur var mı? 10 - 11 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir'de hava yağmurlu mu, nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu!

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2024 14:25 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 13:54
#Bu hafta sonu yağmur var mı? 10 - 11 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir'de hava yağmurlu mu, nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu!
Hava durumu,Meteoroloji

Bu hafta sonu yağmur var mı, yağacak mı? | Hafta sonuna plan yapan vatandaşlar hava yağmurlu mu, nasıl olacak gibi araştırmalar yapmakta. Meteoroloji verilerine göre bu hafta sonu hava yağmurlu mu? sorusunun cevabını öğrenebiliyoruz. Peki, Bu hafta sonu yağmur var mı? İşte 10 -11 Şubat İstanbul, Ankara hava durumu!

Vatandaşlar bu hafta sonu hava durumunun nasıl olacağını araştırmaya başladı. 10 - 11 Şubat günlerinde planı olanlar Bu hafta sonu yağmur var mı? 10 - 11 Şubat hava yağmurlu mu, nasıl olacak? sorularını araştırmaya şimdiden başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre hava durumu belli oluyor. İşte 10 - 11 Şubat b hafta sonu hava durumu...

BU HAFTA SONU YAĞMUR VAR MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sayesinde hava durumunun nasıl olacağına ulaşabiliyoruz. Vatandaşlar bugün yağmur var mı, hafta sonu yağmur yağacak mı gibi soruların cevabını öğrenebiliyor. 10 - 11 Şubat günlerinde havanın nasıl olacağını ise Meteoroloji Genel Müdürlüğü aracılığıyla ulaşabiliriz.

Meteoroloji'nin verilerine göre 10 Şubat Cumartesi günü hava durumu haritası şöyle:

#Bu hafta sonu yağmur var mı? 10 - 11 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir'de hava yağmurlu mu, nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu! - 1. Resim

11 Şubat 2024 Pazar günü ise hava durumu şöyle olacak:

BU HAFTA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre bu haftanın hava durumu tahmini şöyle:

#Bu hafta sonu yağmur var mı? 10 - 11 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir'de hava yağmurlu mu, nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu! - 3. Resim

BUGÜN HAVA YAĞMURLU MU İSTANBUL, ANKARA?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre:

Türkiye'nin güney ve doğu kısımları ile batının kıyıları parçalı, çok bulutlu olacakken Kıyı Ege, Batı Akdeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile Isparta yakınlarında yağmur ve sağanak yağış öngörüldü.

Artvin, Ardahan ve Bitlis bölgelerinde ise karla karışık yağmur bekleniyor. Sabah ve akşam saatlerinde iç ve doğu kısımlarda sis beklenmektedir. Doğu Karadeniz'de ise çığ tehlikesine karşı uyarı yapıldı.

İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK?

7 Şubat günü Marmara bölgesinde Balıkesir'in batı kısımlarında yağmur olurken güneybatısında bulutlu hava öngörüldü.

#Bu hafta sonu yağmur var mı? 10 - 11 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir'de hava yağmurlu mu, nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu! - 3. Resim

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...