Tgrt Haber

2024 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? Ziraat Bankası TC kimlik no ile mazot gübre desteği sorgulama

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2024 10:20 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 10:26
2024 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? Ziraat Bankası TC kimlik no ile mazot gübre desteği sorgulama
,tarım destek ödemeleri

2024 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 yılı için çiftçilere verilecek tarımsal destek ödemelerine başladı. Ancak mazot ve gübre desteği hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı. Çiftçiler, ödemelerini Ziraat Bankası üzerinden TC kimlik numaralarıyla sorgulayabilirler.

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 yılı için çiftçilere verilecek tarımsal destek ödemelerine başladı. Ancak mazot ve gübre desteği hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı. Çiftçiler, ödemelerini Ziraat Bankası üzerinden TC kimlik numaralarıyla sorgulayabilirler.

TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ 2024 YATTI MI?

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2024 yılı için tarımsal destek ödemelerinin başladığını duyurdu. Hububat-Baklagil ve Dane Mısır desteklerinin toplam tutarı 3 milyar 393 milyon 130 bin 477 TL olarak belirlendi. Ödemeler, T.C. kimlik numarasının ve VKN son hanesinin belirli aralıklarla açıklandığı tarihlerde yapılacak.

2024 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? Ziraat Bankası TC kimlik no ile mazot gübre desteği sorgulama - 1. Resim

HUBUBAT, BAKLAGİL VE DANE MISIR DESTEĞİ SORGULAMA

Tarımsal destek ödemelerini alacak olan çiftçiler, ödemelerini Ziraat Bankası aracılığıyla sorgulayabilirler. Ödemeler, T.C. kimlik numarasının ve VKN son hanesinin belirli aralıklarla açıklandığı tarihlerde yapılacak. Ziraat Bankası müşterileri, ödemelerini bankanın müşteri hizmetleri veya mobil uygulaması üzerinden sorgulayabilirler.

MAZOT VE GÜBRE DESTEĞİ YATTI MI?

Henüz mazot ve gübre desteğine ilişkin net bir açıklama yapılmadı. Çiftçiler, bu desteklerin ödenip ödenmediğini öğrenmek için Tarım ve Orman Bakanlığı veya Ziraat Bankası'nın resmi kanallarını takip etmeliler. Açıklama geldiği anda detaylar haberimizde yer alacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...