Tgrt Haber

30 TL hisse fiyatı olan Odine Solutions'ın halka arz tarihi belli olmadı

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
08 Mart 2024 10:08 - Güncelleme : 08 Mart 2024 10:10
30 TL hisse fiyatı olan Odine Solutions'ın halka arz tarihi belli olmadı

Halka arz ile ilgilenen vatandaşların merak ettikleri arasında Odine Solutions halka arzı yer aldı. SPK tarafından başvurusu onaylanan Odine Solutions hissesinin fiyatı 30 TL olarak duyuruldu. Yeni onaylanan Odine Solutions halka arzı ile ilgili merak edilenler arasında ise ne zaman halka arz olacak, hangi bankalarda var, fiyatı nedir gibi sorular yer aldı. Detaylar...

Odine Solutions halka arzının başvurusu SPK tarafından onaylandı. 30 TL'den satılacak olan Odine Solutions, eşit dağıtım yapacak. Yıldız Pazar'da işlem görecek olan halka arz ile ilgili merak edilenler haberimizde yer alıyor.

ODİNE SOLUTİONS HALKA ARZ NE ZAMAN?

Halka arzın ne zaman talep toplayacağına dair tarih bilgilendirilmesi henüz yapılmadı. Talep toplama işlem tarihinin belli olmasının ardından detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz.

SPK haftalık bültenine Odine Solutions Teknoloji Ticaret ve Sanayi AŞ'nin mevcut ortakları Odine International Holding UK LLP’nin sahip olduğu 3.715.871 TL, Hidayet Didem Zapsu BİLYAY’ın sahip olduğu 4.596.031 TL, Deniz Han BİLYAY’ın sahip olduğu 6.894.049 TL ve Doğu Kaan BİLYAY’ın sahip olduğu 6.894.049 TL olarak toplamda 22.100.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar 30 TL sabit fiyat üzerinden satışa çıkacak. 

ODİNE SOLUTİONS HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA?

Halka arzı satın almak isteyenler Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. aracılığıyla satın alabilecek.

30 TL hisse fiyatı olan Odine Solutions'ın halka arz tarihi belli olmadı - 1. Resim

ODİNE SOLUTİONS HİSSE KODU BELLİ OLDU MU?

Halka arzın, hisse kodu henüz belirlenmedi. Belli olmasının ardından haberimizi güncelleyeceğiz.

ODİNE SOLUTİONS HİSSE FİYATI NE KADAR?

Odine Solutions halka arzının fiyatı 30 TL olarak açıklandı.

BU HAFTA HALKA ARZ VAR MI?

4-10 Mart haftasında halka arz olan şirketler arasında Odine Solutions yer aldı. Halka arzın başvurusu SPK tarafından onaylandı. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...