Tgrt Haber
23 Aralık 2021 11:38

Adem Kılıççı kimdir, kaç yaşında? Adem Kılıççı Survivor'da olacak mı, neden sakatlandı?

"Survivor Adem Kılıççı kimdir, kaç yaşında, nereli? Milli boksör Adem Kılıççı Survivor'a katılacak mı?" sorularının cevabı araştırılmaya devam ediyor. Adem Kılıççı'nın Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alacağı açıklandıktan sonra gündeme gelen sakatlık haberi, akıllara Adem Kılıççı'nın Survivor'a katılamayacağı ihtimalini getirdi. Konuya ilişkin yapılan açıklamalar haberimizde...

Adem Kılıççı kimdir, kaç yaşında? Adem Kılıççı Survivor'da olacak mı, neden sakatlandı?
survivor,all star,adem kılıççı,sakatlık

"Adem Kılıççı, Survivor All Star kadrosundan çıktı mı, neden sakatlandı? Survivor Adem yarışmadan çekildi mi?" sorularının cevabı merak ediliyor. Yarışmanın sıkı takipçileri, Adem Kılıççı kimdir, kaç yaşında" araştırıyor. İşte, milli boksör Adem Kılıççı'ya dair merak edilen gelişmeler...

ADEM KILIÇÇI SURVIVOR ALL STAR'DA OLACAK MI? SAKATLANDI MI?

12 Aralık'ta kadrosu açıklanan Survivor All Star'ın kadrosunda Milli boksör Adem Kılıççı'nın da yer alacağı duyurulmuştu. Survivor All Star için hazırlıklara başlayan Adem Kılıççı antrenmanlar sırasında sakatlandığını sevenleri ile paylaştı. Son olarak doktorları tarafından ameliyat olmasına karar verilen Adem Kılıççı, hayranlarını korkutan gelişmeyi sosyal medya hesabında yayınladı. 

Adem Kılıççı kimdir, kaç yaşında? Adem Kılıççı Survivor'da olacak mı, neden sakatlandı?

Adem Kılıççı, "Yoğun bir antrenman dönemi sonunda hiç planlamadığımız bir sakatlık baş gösterdi. Acun Ilıcalı ve doktorumuzla durumu değerlendirdik ve ameliyat olma konusunda anlaştık" yazdığı fotoğrafı hesabında paylaştı. Dün girdiği ameliyatın ardından sağlık durumu hakkında da bilgi vermeyi de ihmal etmeyen Kılıççı son durumunu şu sözlerle ifade etti:

"Arkadaşlar çok mesaj atan var. Bayağı merak etmişsiniz beni. Hem dostlarım, hem sevenlerim... Hepinizden Allah razı olsun. Ameliyat gayet güzel geçti. İnşallah tez zamanda sağlığımıza kavuşup, kaldığımız yerden devam edeceğiz."

Adem Kılıççı'nın Survivor'a katılıp katılamayacağı ise binlerce kişi tarafından merak konusu oldu.

SURVIVOR ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

5 Mart 1986 tarihinde Ağrı'da dünyaya gelen Adem Kılıççı, gençliğinden günümüze boks ile ilgilenmiştir ve eğitimlerini Ağrı'da almıştır. Üniversite eğitimini Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde tamamlayan Adem Kılıççı, 2004 yılından bu yana Fenerbahçe boks takımında çalışmıştır ve 2008 ve 2012 olimpiyatlarında boksta Türkiye'yi temsil ederek; 2016 olimpiyatlarına katılmya hak kazanmıştır fakat katılamamıştır.

2017 yılında, Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmasında finale kalmış fakat şampiyonluğu Ogeday Girişken'e kaptırmıştır. Survivor 2018'de ise Nagihan Karadere ile finale kalan Kılıççı, o sezonda, şampiyon olmuştur. Günümüzde hala boksörlüğe devam eden Adem Kılıççı, 2019 yılında Sportial adında bir spor salonu açmış ve kariyerine bu şekilde devam etmektedir. ,

Survivor 2022: All Star yarışmasında mücadele etmesi beklenen Adem Kılıççı'nın sağlık durumundaki son gelişmeler ile birlikte girdiği ameliyattan sonra, Survivor'da olup olmayacağı gündeme gelmiştir. 

Adem Kılıççı kimdir, kaç yaşında? Adem Kılıççı Survivor'da olacak mı, neden sakatlandı?

MİLLİ BOKSÖR ADEM KILIÇÇI'NIN BAŞARILARI VE KARİYERİ

  • Antalya'da gerçekleşen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı.
  • Chicago'daki 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı.
  • 2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a 14-3 yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3. raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıçcı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı
  • İtalya Pascara'da gerçekleşen Akdeniz Oyunları'nda gümüş madalya kazandı.
  • 2011 Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda Gümüş Madalya kazandı. 

1.turda Türkmenistanlı Nursahat Pazziyev'i 14-7 yendi.

2.turda Sırp Aleksandar Drenovak'ı 20-11 yendi.

Çeyrek finalde Japon Ryota Murata'ya 17-13 yenilerek elendi.

  • Londra Olimpiyatlarında yarışan Kılıççı, 1 Şubat 2017 tarihli bir Uluslararası Olimpiyat Komitesi kararıyla, doping testinde dehydrochlormethyl testosterone (turinabol) isimli yasaklı maddeye rastlanması nedeniyle Londra Olimpiyatlarından diskalifiye oldu ve 5.liği iptal edildi. 
  • Mersin'de gerçekleşen 2013 Akdeniz Oyunlarında Altın madalya kazandı. 
  • 2014-2015 Dünya Boks Federasyonunun (AIBA) düzenlediği APB Profesyonel Boks Liginde Dünya Şampiyonu olarak Rio Olimpiyatlarına katılma hakkı kazanan Kılıççı, numunesinde yasaklı maddeye rastlanması sebebi ile Rio'ya gidemedi.
  • Survivor 2017 kadrosunda yer alan  Kılıççı, ünlüler takımında yarıştı ve büyük finalde 2. oldu.
  • 2018 Survivor All Star'da büyük finale kalan Kılıççı, Nagihan Karadere son oylamada KKTC'de şampiyon olmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...