Tgrt Haber
08 Şubat 2024 14:54 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 16:28

ADIYAMAN DEPREM KONUTLARI | Kura sonuçları listesi açıklandı mı? Deprem konutları kura çekimi sonuç sorgulama!

Adıyaman deprem konutları kura sonuçları listesi açıklandı mı? Adıyaman'da bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni gerçekleştiriliyor. 6 Şubat depremlerinde evlerini kaybeden vatandaşları sevindiren gelişmenin ardından Adıyaman deprem konutları kura çekilişi sonuçlar listesi araştırıldı.

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
ADIYAMAN DEPREM KONUTLARI | Kura sonuçları listesi açıklandı mı? Deprem konutları kura çekimi sonuç sorgulama!
Adıyaman,Deprem konutları

Adıyaman Üniversitesi Spor Salonu'nda Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasıyla başlayan törenin ardından vatandaşlar Adıyaman deprem konutları kura çekiliş sonuçlar listesini araştırdı. Detaylar haberimizdedir.

ADIYAMAN DEPREM KONUTLARI KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 8 Şubat günü Adıyaman'da deprem konutları kura ve anahtar teslim törenine katıldı. Kura sonuçları bugün belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan anahtar teslim töreninde anahtar teslimini gerçekleştirdi. ADIYAMAN DEPREM KONUTLARI | Kura sonuçları listesi açıklandı mı? Deprem konutları kura çekimi sonuç sorgulama! - 1. Resim

ADIYAMAN DEPREM KONUTLARI NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde anahtar teslimini yaptı. Ne zaman teslim edileceğini ise şu sözlerle duyurdu:

"Depremde yıkılan 6 binin üzerindeki binaya ilave olarak acil yıkılacak durumda 8 binin üzerinde ağır hasarlı olarak da 19 binin üzerinde bina vardı. Yapılan tespitler sonunda Adıyaman'da yaklaşık 39 bini konut, 3 bin 400'e yakın işyeri ve 3 bine yakın ahır olmak üzere toplam 45 bin 305 hak sahibi belirlendi. Bugün 2 bin 798 konutumuzun teslimini yapıyoruz. Konutlarımızın hak sahibi vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu, bereketli olmasını diliyorum. İnşallah içinde huzurla, güvenle, emin bir şekilde oturacağınız evlere kavuşuyorsunuz. Halen inşası süren 32 bin konutumuzu yıl sonuna kadar peyderpey teslim edeceğiz."

DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇ SORGULAMA NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Kura sonuçlarına E- devlet üzerinden erişilebiliyor. Kuranın çekilmesinin ardından e-Devlet üzerinde yer alan AFAD sayfasında sonuçlara ulaşılabilecek. Hak sahipliği kazanıp kazanmadığınızı anlamak için "Hak Sahipliği Kura Sonucu Sorgulama" kısmını kontrol etmelisiniz.

HAK SAHİPLİĞİ SONUÇ SORGULAMA!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bahaddin tepe 8 Şubat 2024 20:28

Kanut çıktımı bana

Bahaddin tepe 8 Şubat 2024 17:34

Kura çekimi adıma varmı

Sonraki Haber Yükleniyor...