Tgrt Haber
16 Nisan 2024 21:51 - Güncelleme : 16 Nisan 2024 21:56

Bahar dizisi Pendik'te özel bir hastanede çekiliyor

Show Tv ekranlarında yayınlanan Bahar dizisinin hangi hastanede çekildiği merak konusu olurken izleyiciler detayları araştırdı. Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı dizi, yayınlandığı günden beri büyük ilgi çekmeye devam ediyor. İşte sahnelerin çekildiği alanlar...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Bahar dizisi Pendik'te özel bir hastanede çekiliyor

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı ve ilk günden beri gündemde yer alan dizinin hastane sahneleri sevilerek izleniyor.

Sahnelerin Pendik'te bir özel hastanede çekildiği bilinmektedir. Peran Vakıf Hastanesi olarak geçen yerin dizi için uydurma bir isim olduğu da bilinenler arasında yer alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan oyuncular arasında Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi kişiler yer alıyor.

Bahar dizisi Pendik'te özel bir hastanede çekiliyor - 1. Resim

13 Şubat 2024 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelen dizi Salı günleri yayınlanıyor.

Güney Kore dizisi olan Doctor Cha'dan uyarlanan dizi Show Tv ekranlarında 20.00'da ekranlara gelmekte.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...